wat ik denk bij de Babyfloat

10 x wat ik denk bij de BabyFloat, met winactie!

Dat kan toch niet lekker zitten? Dat is mijn eerste gedachte als ik de BabyFloat zie. Maar dat is niet het enige wat ik denk en het blijkt heel tof voor een baby te zijn, dus met winactie!

10 x wat ik denk bij de BabyFloat

1. Dat zit toch niet lekker?

Ik ga dat dus echt niet kopen hoor, dat zit toch voor geen meter bij zo’n baby? Ze hangen er echt in. Al kijken die snoesjes wel heel vrolijk op de foto. Zouden die baby’s het toch wel wat vinden?

Babyfloat

2. Dat ziet er toch wel relaxed uit

Wow, een filmpje. Wat kijkt die baby’s blij! Zou het dan toch wel relaxed voor baby’s zijn?

*maanden later* 

3. Hoera persbericht!

Nu komt er ineens een persbericht binnen over de Babyfloat. Met hele vrolijke foto’s. Zal ik voor onze dochter? Ja? Nee? JA! Ik doe het…

4. O my, welke kleur moet ik nou kiezen?

BabyFloat-BlueDuck

O gosh, ga ik voor echt meisjesroze? Geel, want dat vindt zij zo’n mooie kleur? Zoveel leuke kleurtjes! Ik kies toch voor de blauwe, vind ik zelf het mooiste en ik mot er nou eenmaal tegenaan kijken.

*liggend bij de brievenbus*

5. Ik ga ‘m meteen uitproberen!

Babyfloat

Daar ligt ‘ie dan voor m’n snufferd. De babyfloat. Ik ben zo nieuwsgierig wat onze babydochter ervan vindt! Is het al tijd voor het badderen?

6. Hoe blaas ik dit ding op?

Babyfloat

Onze dochter kan in bad. Het is er tijd voor en ze is heerlijk relaxed. Maar hoe blaas ik in hemelsnaam dit ding op met een drukke baby op schoot die naarstig naar die leuke balletjes grijpt die erin zitten? O, het blijkt heel makkelijk te gaan. Vooral als ik ontdek dat er aan de voor- en achterkant een ventiel zit. Die aan de voorkant blijft dan tenminste ook goed dicht zitten…

7. Mama, moet ik dit ding echt om? Babyfloat

Denkt de baby dan, niet ik. Ze kijkt even moeilijk als ik de gespjes dicht doe. Maar dat kan ook komen omdat ik haar in een onmogelijke houding van haar luier probeer te ontdoen. Tip: doe dat dus voordat je de band omdoet bij je baby ;).

8. WOEHAAAAA IK HEB MIJN HANDEN VRIJ

wat ik denk bij de Babyfloat

Daar ligt onze dochter, superchill in het water. Ik heb mijn handen vrij! Ik kan foto’s en filmpjes maken! En mijn rug zit niet in een of andere rare kronkel!

9. Ze vindt het fantastisch!

BabyFloat

Check dat snoetje. Ze vindt het echt heel fijn! Ze spettert erop lost, brabbel, lacht en vindt het heerlijk. Ze huilt zelfs als ze van mij uit het water moet. Ik vind een zacht babyhuidje aaien nou eenmaal fijner dan zo’n rimpelig oud-vrouwtje-huid. (En ze krijgt dan last van haar eczeem).

10. Wie wil er nou niet een?

Ik zeg: echt superfijn voor je baby dit! Dus kun je er een winnen, hoera! Ik mag er zelfs twee weggeven.

Win

Kijk op de site van BabyFloat welke kleur je graag wilt en laat me dat hier (op mijn site dus) weten. Ik maak er een snelle winactie van, dus dinsdag 14 augustus maak ik de winnaars al bekend.

Koop de BabyFloat hier.