NOT 2017

5 Redenen om je direct aan te melden voor de NOT 2017

Dinsdag 24 januari wordt de NOT 2017 officieel geopend in de jaarbeurs in Utrecht. Je kunt er tot en met 28 januari terecht voor alle nieuwste trends op het gebied van onderwijs. 
Twijfel je nog of je wel gaat? Hieronder vijf redenen waarom je jezelf per direct aan moet melden! 

5 Redenen om je direct aan te melden voor de NOT 2017

1. Stands vol met inspiratie!

De NOT is een vakbeurs voor onderwijsprofessionals, maar heeft dit jaar voor het eerst ook een aanbod voor de professionals uit de kinderopvang.
Tijdens de NOT kun je makkelijk een dag lang door de hallen dwalen en tips en inspiratie op doen voor je eigen (onderwijs)praktijk.

Lees ook: MIJN TIPS VOOR NOT 2015

2. Je vergroot je kennis

Op alle dagen worden er workshops aangeboden. Bij je aanmelding kun je je direct inschrijven voor de verschillende workshops. Hierbij geldt wel vol=vol. Ik kreeg onlangs een mail dat er veel interesse was voor een van de workshops waarvoor ik had aangemeld. Daarom werd de mogelijkheid geboden om de presentatie na de NOT als video-presentatie te ontvangen via de mail. Prima oplossing!
Naast de workshops kun je op de NOT ook direct vragen stellen aan de mensen achter de methodes en materialen. Onder de exposanten zijn onder  andere CITO, CNV Onderwijs en Reijnders. Bij onder andere de stand van het CPS zijn iedere dag ook auteurs en consultants aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Lees ook: EEN DAGJE NOT

3. Je kunt er eindeloos netwerken

Een hele beurs vol met professionals uit je eigen vakgebied. Dat biedt mogelijkheden! Omdat we allemaal vanuit dezelfde interesse in Utrecht zijn, is het contact snel gelegd. Fijn om met gelijkgestemden ideeën uit te wisselen.
Verzamel visitekaartjes bij de stands die je interessant vindt. Zo kun je later ook snel contact opnemen als je nog een vraag hebt over een methode of materialen.

4. Je bent weer op de hoogte van de actualiteit

Als je je hebt aangemeld voor de NOT krijg je regelmatig een mail met nieuws. Niet alleen in het bedrijfsleven, ook in het onderwijs volgen de nieuwe ontwikkelingen elkaar in rap tempo op.
Op de NOT vind je de nieuwste materialen en technologieën en kun je veel zelf uitproberen. Blader door de nieuwe methodeboeken van Taalverhaal.nu en maak kennis met Dexlex.

5. Ontvang GRATIS materialen! 

Misschien wel de belangrijkste reden….GRATIS materialen! De vorige keer dat ik naar de NOT ging, kwam ik thuis met twee tassen vol inspirerende magazines, pennen, lampjes, handige doekjes voor de tablet, enzovoorts.
Veel exposanten bieden speciale beursacties aan op de NOT. Denk bijvoorbeeld aan leesboeken of hobbymaterialen.
Behalve de gratis materialen en de beursacties zijn er ook nog diverse prijzen te winnen tijdens de NOT. Zo heeft lesmaatje.nl een pakket aan leerposters die je voor je school kunt winnen en kun je bij de stand van Paleis het Loo een museumles voor je klas winnen.

Kortom redenen genoeg om je direct aan te melden via:

NOT-online.nl

 

Suzanne gaat zaterdag en ik (Maike) ga woensdag. Wie gaan we zien? 

Uitgelichte foto: Shutterstock