5 Redenen om The Incredibles 2 te gaan zien!

5 Redenen om The Incredibles 2 te gaan zien!

Door Yvonne. Vorig weekend mocht ik op uitnodiging van ‘The Walt Disney Company’ een voorvertoning bijwonen van ‘The Incredibles 2’. Ik mocht mijn liefste puberkind van 16 meenemen. Als je kind zegt: ‘Ik heb 13 jaar gewacht op het vervolg van deel 1’ dan moet je er wel samen naar toe! 

The Incredibles 2

Bij binnenkomst in het Tuschinski theater in Amsterdam (alleen de bioscoop al is een bezoekje waard!) stond er al een lid van de familie Incredible op ons te wachten. Nadat een klein meisje met haar op de foto ging, kregen we ons toegangsbewijs: 2 zwarte maskers a la ‘The Incredibles’!

In de zaal mochten we met wat versnaperingen onze stoelen opzoeken. De verwachtingen waren hoog en die zijn zeker waar gemaakt!

Je ziet hoe Elastigirl het ‘superheld zijn’ weer legaal maakt, hoe Mr. Incredible zich redt als ‘thuisblijf’ papa en hoe het voor de kinderen Dash, Violet en Jack-Jack is om op te groeien als superhelden (en dat terwijl wiskundelessen, verliefd worden en superkrachten krijgen gewoon doorgaan….)

The Incredibles 2

5 redenen om ‘The Incredibles 2’ te gaan zien als je …..

1. …. vanaf seconde 1 aan het bioscoop scherm gekluisterd wilt zitten.
Alsof er geen 13 jaar tussen deel 1 en 2 zit: de actie zit er meteen weer in en het weerzien met de helden van toen is fantastisch!

2. …. zin hebt in leuke humor!
Vooral baby Jack-Jack veroorzaakte veel lachsalvo’s in de bioscoop.

3. …. deel 1 niet hebt gezien.
Je denkt misschien een deel 2, maar ik heb deel 1 niet gezien, dus ik ga niet naar de bioscoop. Dit is absoluut geen reden om niet te gaan. Alleen ga je waarschijnlijk na je bioscoopbezoek wel meteen op zoek naar een dvd van deel 1, want de film zorgt dat je meer wilt weten over deze superhelden familie.

4. …. een film wilt zien die leuk is voor je kinderen, maar ook voor jou!
Disneygetrouw zit er in elke animatiefilm voor kinderen kleine, leuke grapjes die meer bedoeld zijn voor de meekijkende ouders. Ook bij deze film zit je bij sommige stukjes te grinniken, terwijl de humor helemaal langs je kind gaat.

5. …. het risico wilt nemen dat je hem hierna nog een keer wilt zien.
Toen de film was afgelopen hoorde ik mijn gelukkige kind naast me zeggen: ‘Als ze hem nu weer opstarten, kijk ik hem gewoon nog een keer’. Dat zegt volgens mij genoeg!

Kortom, een film die je zeker moet gaan zien!

‘The Incredibles 2’ gaat woensdag 27 juni in première

Lees ook: KIJKEN: THE PIXAR STORY