9 keer wat ik denk bij een nieuwe spaaractie

9 keer wat ik denk bij een nieuwe spaaractie

Er is weer een spaaractie die heel leuk is voor in de klas en thuis. Bij zo’n spaaractie gaan er wel allerlei gedachten door mijn hoofd, zoals: moet het weer tot kom maar op! En van leuk zelf spelen tot LEG DIE KAARTEN WEG! 9 keer wat ik denk bij een nieuwe spaaractie

9 keer wat ik denk bij een nieuwe spaaractie

1. O nee, moet het weer?

Heel leuk hoor, al dat gespaar, maar ik heb het al druk genoeg.

2. Yes, kom maar op!

Maar wacht even, deze spaaractie is heel leuk! Kan ik veel mee in de klas!

3. Waar haal ik de tijd vandaan?

Maarre, waar haal ik de tijd vandaan? Mijn planning is al zo vol. Misschien heb ik daar op vrijdagmiddag nog een klein gaatje? Ja, hoppa, we gaan: *streep door wat niet van toepassing is programmeren – praten over dieren – over het WK hebben.

Lees ook: PROGRAMMEREN MET KLEUTERS IN KLEINE GROEPJES

4. Hoe krijg ik mijn boek vol?

Oke, ik moet nog wat Efteling kaartjes kopen, daarmee spaar ik meteen lekker veel. Ik vraag iedereen in de buurt om mee te sparen. En natuurlijk laat ik terloops vallen bij de kassa dat ik zo druk ben met sparen voor de klas. Krijg ik soms mooi een extra handje toegestopt…

5. Arg, dubbele!

En nu heb ik dus wel een hele stapel, maar minstens een kwart is dubbel. Heb ik ook nog ergens een gaatje om te ruilen met de kinderen? Zucht.

6. Zelf spelen

Deze juf moet natuurlijk wel even zelf testen voordat we ermee in de klas gaan stoeien. Whahaha, je kunt jezelf als poppetje gebruiken, te grappig!

Lees ook: TECH IS TE GEK SPAARACTIE

8. LEG DIE KAARTJES WEG!

Heel leuk hoor die spaaractie, maar de kinderen willen alleen maar ruilen in de klas. HALLO, IK PROBEER LES TE GEVEN HIER JA!

9. Dat was even leuk

Zo mensen, de hype is weer voorbij. Het was leuk, maar nu gaan we weer over tot de orde van de dag…

9 keer wat ik denk bij een nieuwe spaaractie

Afbeelding: Shutterstock