De laatste periode is begonnen! Vol schoolreisjes, feestjes, toetsen, vermoeide kinderen en leerkrachten, dingen die af moeten, leuke afsluiters en mijmeren over de zomervakantie. Om het je iets makkelijker te maken heb ik een aftelkalender zomervakantie 2018 voor leerkrachten gemaakt. 

Aftelkalender zomervakantie 2018 voor leerkrachten

Hoera, een aftelkalender speciaal voor jou! Om die laatste loodjes wat minder zwaar te maken. Om te kunnen lachen om de drukke laatste weken en alles lekker te relativeren. Print de kalender uit en hang ‘m op in de teamkamer. Niks lekkerder dan de dagen én taken af te kunnen strepen. Stiekem ook best handig om op een rijtje te krijgen wanneer je wat moet doen. Met genoeg ruimte om je eigen tekst toe te voegen.

Lees ook: ZOMERVAKANTIE BUCKETLIST VOOR LEERKRACHTEN

In pdf

Aftelkalender zomervakantie 2018 voor leerkrachten

Aftelkalender zomervakantie 2018 pdf

In word

Voor deze keer heb ik het bestand ook in Word-versie gemaakt. Zo kun je de kalender helemaal aanpassen naar je eigen smaak en invullen wat op jouw groep en school van toepassing is. Je kunt de tekst van de pdf natuurlijk ook lekker knippen en plakken. Daar heb je toch wel tijd voor in deze weken? Bijvoorbeeld in je eetpauze tijdens de rapportgesprekken. Of nog beter, maak er een creatieve activiteit van voor je klas. Kun je meteen even checken of ze nog een beetje kunnen knippen. Vink, fijne motoriek…

Lees ook: 10 X WAT LEERKRACHTEN DENKEN IN DE LAATSTE SCHOOLWEKEN

Aftelkalender zomervakantie 2018 voor leerkrachten

Aftelkalender zomervakantie 2018 word

Ik ben ook benieuwd of je nog tips voor het invullen hebt, ik vul ‘m graag voor je aan. En stuur me vooral een foto als je hem hebt hangen, vind ik leuk :). Je kunt ‘m op mijn Facebookpagina zetten of mailen naar info at jufmaike.nl. Wie weet maak ik er wel een winactie van ;).

Lees ook: WAT LEERKRACHTEN ECHT WILLEN IN DE LAATSTE SCHOOLWEKEN

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren