Ariol graphic novel over ezel WIN

Ariol graphic novel over ezel WIN

De boeken van Ariol is een nieuwe serie over een blauwe ezel met een bril, maar toch een hele gewone jongen ;). De illustrator kun je kennen van Stinkhond. Je kunt nu de eerste twee boeken winnen.

Ariol boeken

Ariol is een graphic novel reeks van Emmanuel Guibert met fantastische tekeningen van Marc Boutavant, illustrator van Stinkhond. Er zijn al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht in Frankrijk en de boeken zijn nu in het Nederlands vertaald door Sylvia Vanden Heede en ze zijn niet duur. Zelf ben ik niet zo van de graphic novel, ik lees ook geen strips. Maar onze oudste van 8 jaar vindt het geweldig.

Ariol – Ik ben een ezel

Er zitten korte verhaaltjes in het boek van Ariol waardoor je een kijkje krijgt in zijn leven. Ariol is beste vrienden met het varken Ramono.
Ze zitten bij meester Biegel in de klas. Bizbizz de vlieg steekt altijd haar vinger op en weet op alles het antwoord. Zij is verliefd op Ariol, maar hij niet op haar… Hij is te druk bezig met Superpaard, zijn grote held.

Bekijk het boek hier. 

Ariol

Ariol – Een ezel zoals jij en ik

De vrienden Ramono en Ariol trappen samen lol. Maar om de vieze grappen van Ramono kan niet iedereen lachen. Is het trouwens waar dat varkens altijd vies zijn? En ezels altijd dom? Kan Superpaard ook een ezel zijn? En moet Ariol kiezen tussen Petula en de Held van het Heelal? Wederom een boek met wat korte verhalen in graphic novel vorm gegoten. Maar deze keer zie je nog meer van zijn vrienden.

Bekijk het boek hier

Over de schrijver en de illustrator

Emmanuel Guibert schreef als kind in een dagboek. Dat dagboek is nu de bron voor de verhaaltjes van Ariol. Hij is striptekenaar.

Marc Boutavant heeft verschillende succesvolle kinderboeken geïllustreerd, zoals Stinkhond.

Win

Je maakt kans op een pakket van beide boeken. Laat hieronder (op de site) een reactie achter. Na mijn vakantie mail ik de winnaar.