Juf Maike

Dank je wel!

Je vindt het e-book binnen een paar minuten in je mail.
Onderaan de pagina vind je een leuke korting.

Maike stoel

Met dit e-book zet je een eerste stap in het loslaten van je werk en prioriteiten te stellen.

Herken je dit? Je hebt moeite met een goede balans tussen school en privé. Je hebt heel wat ballen in de lucht te houden, maar regelmatig valt er één. Je hebt een missie: de kinderen zo goed mogelijk onderwijs geven. En tegelijkertijd wil je ook genoeg tijd voor jezelf en je privéleven.

Planning is key. Leer wat je taken zijn, te prioriteren en focus te houden op wat je wel moet doen met het e-book Plannen voor leerkrachten. Leer voldoende rust nemen en ook tijd voor jezelf inplannen. Dan kun je er ook goed zijn voor je klas.

E-book Plannen voor leerkrachten

Het e-book Plannen voor leerkrachten zit vol tips hoe je focus houdt, waarom je moeilijke dingen eerst moet doen en hoe je goed kunt plannen. Enige risico is dat je tijd over houdt.

In vier hoofdstukken leer je van alles over waarom plannen, hoe je een goede planning voor school maakt, je leert focus te houden op je belangrijkste taken en je leert je ook aan je planning te houden.

Plannen voor leerkrachten 2

Dit zeggen anderen

Jasmijn: Ik vroeg me af of ik wel iets nieuws zou leren uit het e-book. Het antwoord is zeker! Zo leerde ik minidingen meteen te doen, focus te houden op één ding en dat eerst afmaken. Het is prettig geschreven, niet te uitgebreid, dus geen overload. Het zijn hele waardevolle tips die meteen inzetbaar zijn en resultaat hebben.

Caren: Ik wil veel taken direct doen, maar dat kan niet altijd. Jouw boek heeft me een andere kijk hierop gegeven. Ik prioriteer nu taken en plan ze. Jouw tips zijn heel fijn en werken bij mij.

Korting!

Met de code NUPLANNEN krijg je €2,- korting op het e-book Plannen voor leerkrachten. Bekijk het hier.

Je betaalt dan maar €4,95 voor het e-book i.p.v. €6,95