Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes Nederland

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes Nederland

Er zijn al twee delen van Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes verschenen en nadat ik dit deel over Nederlandse vrouwen heb gelezen, wil ik de eerste delen ook graag zien. Wat zijn er veel inspirerende vrouwen in Nederland, vroeger en nu! Daar gaat dit boek over en je kunt het winnen.

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

100 bijzondere Nederlandse vrouwen

De bedtijdverhalen voor rebelse meisjes zijn enorm populair, vertaald in 49 talen! De eerste twee delen komen uit de Verenigde Staten, maar een Nederlands deel kon niet uitblijven. Wat hebben wij veel inspirerende vrouwen in Nederland! Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen gaat over bijzondere vrouwen van vroeger en nu. Ze kiezen hun eigen pad, zijn schrijver, sporter, arts, wetenschapper, etc. Nikkie de Jager staat erin en Keet Oldenbeuving (ik volg haar moeder graag bij Club van relaxte moeders). Maar ook Hannie Schaft en Anne Frank natuurlijk.

Bekijk het boek hier

Bedtijdverhalen

Wat vind ik?

Ik leerde door dit boek vooral veel vrouwen kennen waarvan ik het verhaal nog niet had gehoord. Super inspirerend om als vrouw te lezen over andere vrouwen die doen wat ze willen of die zich enorm hebben ingespannen voor bijvoorbeeld gelijke rechten. In mijn bedrijf probeer ik leerkrachten te inspireren om goede keuzes voor zichzelf te maken, daar helpt de inspiratie uit dit boek zeker bij.

Echt een boek om aan meiden vanaf ongeveer acht jaar voor te lezen of om zelf te laten lezen. Het is niet een boek dat je achter elkaar doorleest, omdat het korte verhalen zijn over de 100 vrouwen. Maar het is wel een boek om er af en toe bij te pakken, wat verhalen te lezen en je te laten inspireren om je dromen waar te maken.

Bekijk het boek hier

Win

Je kunt een exemplaar winnen van het boek! Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen met voor wie. Dinsdag 6 april mail ik de winnaar.

Er staat een affiliate link in het blog.