Bijzondere hobby’s voor kinderen

Advertorial Er zijn tal van hobby’s waar kinderen veel plezier aan beleven: voetballen, gitaarles en zwemmen. Maar er bestaan ook leuke bijzondere hobby’s. Ik zet er een aantal voor je op een rijtje. 

Karten

Na de overwinning van Max Verstappen is karten een erg leuke activiteit voor kinderen, vaak kan dat al vanaf 8 jaar. Je kunt het ook als sport beoefenen.

Tutorials maken of bloggen

Op Youtube zie ik steeds meer kinderen voorbij komen die zelf tutorials maken. Bijvoorbeeld van leuke DIY projecten of speelgoed dat ze testten. Kinderen vinden het ook leuk om te kijken, dus waarom niet zelf maken?

Re-enactment

Say what? Het betekent: de geschiedenis naspelen. Voor kinderen fantastisch om zich in  bijvoorbeeld de Middeleeuwen te wanen. Compleet met ambachten en zelf gemaakte kleding.

Minipaard verzorgen

Minipaarden zijn liefdevolle dieren voor kinderen. Een Shetland pony is bijvoorbeeld makkelijk te verzorgen. Ze hebben enkel eten, water en een wei met een beschutstal nodig. Kinderen vinden het eigenwijze karakter erg leuk. Ze zijn dol op het verzorgen van dit leuke beestje. Voor halsters, paardendekens of andere paardenbenodigheden kun je terecht bij een speciale winkel voor Shetland pony’s: Minihorseshop.

Ken je ook een leuke hobby? Laat het weten in een reactie

Banner gesponsord blog