Black friday aanbiedingen voor school

Black friday aanbiedingen voor school

Steeds meer winkels doen eraan mee: Black Friday. Overgewaaid uit Amerika, de dag na Thanksgiving. Dit jaar is het op vrijdag 29 november. De dag vol kortingen en aanbieding. Ik zocht Black friday aanbiedingen voor school voor je op.

Handig om de laatste Sinterklaasinkopen te doen, leuke spullen voor je klas te scoren of alvast voor kerst in te slaan. Of natuurlijk fijn spullen voor jezelf kopen om na een lange werkdag te kunnen relaxen.

Wat is Black Friday?

Black Friday komt dus uit de Verenigde Staten over naar Nederland. Daar wordt het de dag na Thanksgiving “gevierd” en is het de start van de kerstinkopen. De meeste Amerikanen zijn deze dag vrij en rennen ze dus naar de winkel om zo goedkoop mogelijk koopjes in te slaan. Je kent vast die filmpjes wel waarbij de vrouwen de panty’s uit elkaars handen rukken en de rijen mensen die zich verdringen bij de kassa.

Voor ons is Black Friday altijd net voor Sinterklaas, dus kun je nog wel eens leuke cadeautjes inslaan.

Tips

  • Wees kritisch. Er wordt wel eens met de prijzen gestunt voordat Black Friday begint waardoor je helemaal niet veel korting krijgt. Hier wordt overigens wel steeds beter op gelet door de consument, dat maakt de kans dat winkels hiermee stunten wel kleiner.
  • Vergelijk website. Bedenk van tevoren wat je nodig hebt, zodat je op de dag zelf goed kunt vergelijken.
  • Check je favoriete webshops. Hieronder maak ik een overzicht waarvan ik denk dat je goed terecht kan voor school, maar wellicht denk jij aan een andere webshop die je kunt checken.
  • Bekijk bij Kieskeurig nog meer tips, die lees je hier.

Black friday aanbiedingen voor school

Hema

De Hema is wel echt één van mijn favoriete winkels. Ik koop er graag stickers voor de klas, maar ook het speelgoed is heel leuk. Zo zag ik nu prachtige grachtenpanden staan voor Sinterklaas als poppenhuizen. Maar de vraag is natuurlijk wat ze gaan aanbieden op Black Friday en Cyber Monday. Houd hun site in de gaten voor de acties.

Houten speelgoed

De Hema heeft nu prachtig houten speelgoed met 15% korting, bekijk het hier.

Grachtenpanden

Ik vind deze grachtenpanden zo leuk! Die zijn nu ook in de aanbieding, bekijk ze hier. Ik zie ze wel in de klas staan, jij?

Houten winkeltje

Maar ook dit houten winkeltje is in de aanbieding en staat al in veel klassen. Bekijk het hier. Bij ons op school ook en in elk thema wordt het weer gebruikt. Nu is het een postkantoor en een inpaktafel voor thema post én Sinterklaas.

Bol

Bol heeft heel veel speelgoed en natuurlijk leuke kinderboeken. Ze hebben nu veel korting op educatief speelgoed. Bekijk het hier. Win je niets tijdens de kinderboekenwinweek hier op de site? Dan kun je kijken of je boeken ook met korting kan scoren op Black Friday. Bol.com maakt er zelfs een hele week van vanaf 22 november, we zitten toch niet vast aan die ene dag. Bekijk alle aanbiedingen hier. 

Chromebooks

Een Chromebook kopen voor de klas of school? Vandaag zijn ze in de aanbieding bij Bol.com, bekijk ze hier

Intertoys

Intertoys zal ook meedoen met de leukste aanbiedingen met speelgoed. In de aanloop naar Black Friday zullen ze al elke dag aanbiedingen doen. Bekijk de site hier

LEGO classic doos

Kun je wel wat aanvulling gebruiken van de LEGO in je klas? Intertoys heeft vandaag de klassieke dozen in de aanbieding waar je van alles mee kunt maken. Bekijk het hier

DUPLO

Ook de Duplo kun je vandaag met korting kopen, bekijk het hier. 

Nog meer?

Hopelijk kan ik dit blog snel aanvullen als ik nog meer aanbiedingen weet voor op school.

Heb je ook aanbiedingen op Black Friday die passen bij deze doelgroep? Stuur me een mailtje en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. 

In dit blog staan affiliate links.