Black friday aanbiedingen voor school

Black friday school

Steeds meer winkels doen eraan mee: Black Friday. Overgewaaid uit Amerika, de dag na Thanksgiving. Dit jaar is het op vrijdag 27 november. De dag vol kortingen en aanbieding. Je kunt ook inslaan voor school. Bijvoorbeeld met speelgoed om spelenderwijs te leren, of digitaal materiaal. Maar wat zijn dan leuke black friday school aanbiedingen?

Handig om de laatste Sinterklaasinkopen te doen, fijne spullen voor je klas te scoren of alvast voor kerst in te slaan. Of natuurlijk fijn spullen voor jezelf kopen om na een lange werkdag te kunnen relaxen. Of wat dacht je van een klassencadeau voor je klas?

Black friday school

Wat is Black Friday?

Black Friday komt uit de Verenigde Staten over naar Nederland. Daar wordt het de dag na Thanksgiving “gevierd” en is het de start van de kerstinkopen. De meeste Amerikanen zijn deze dag vrij en rennen ze dus naar de winkel om zo goedkoop mogelijk koopjes in te slaan. Je kent vast die filmpjes wel waarbij de vrouwen de panty’s uit elkaars handen rukken en de rijen mensen die zich verdringen bij de kassa.

Voor ons is Black Friday altijd net voor Sinterklaas, dus kun je nog wel eens leuke cadeautjes inslaan. En er komen steeds meer (web)shops die eraan mee doen. Er wordt dit jaar door Corona geadviseerd om al je Sinterklaas- en kerstinkopen op tijd te doen, omdat anders de bestellingen niet op tijd zijn of het te druk wordt in de winkels.

Tips

 • Wees kritisch. Er wordt wel eens met de prijzen gestunt voordat Black Friday begint waardoor je helemaal niet veel korting krijgt. Hier wordt overigens wel steeds beter op gelet door de consument, dat maakt de kans dat winkels hiermee stunten wel kleiner.
 • Vergelijk website. Bedenk van tevoren wat je nodig hebt, zodat je op de dag zelf goed kunt vergelijken.
 • Check je favoriete webshops. Hieronder maak ik een overzicht waarvan ik denk dat je goed terecht kan voor school, maar wellicht denk jij aan een andere webshop die je kunt checken.
 • Check goed of je online kunt bestellen of dat je naar de winkel moet. In de winkel kan het druk worden op deze dag en dat is niet fijn nu met de Corona crisis.
 • Bekijk bij Kieskeurig nog meer tips, die lees je hier.

Black friday aanbiedingen voor school

Hema

De Hema is wel echt één van mijn favoriete winkels. Ik koop er graag stickers voor de klas, maar ook het speelgoed is heel leuk. Zo zag ik nu prachtige grachtenpanden staan voor Sinterklaas als poppenhuizen. Maar de vraag is natuurlijk wat ze gaan aanbieden op Black Friday en Cyber Monday. Houd hun site in de gaten voor de acties.

Houten speelgoed

De Hema heeft nu prachtig houten speelgoed, bekijk het hier.

Grachtenpanden

Ik vind deze grachtenpanden zo leuk! Ik zie ze wel in de klas staan, jij?

Houten winkeltje

Maar ook dit houten winkeltje is in de aanbieding en staat al in veel klassen. Bekijk het hier. Bij ons op school ook en in elk thema wordt het weer gebruikt. Nu is het een postkantoor en een inpaktafel voor thema post én Sinterklaas.

Bol

Er is nu al korting op speelgoed:

  • Houten speelgoed, bekijk het hier
  • Spelletjes, bekijk ze hier

Bol heeft heel veel speelgoed en natuurlijk leuke kinderboeken. Ze hebben veel korting op educatief speelgoed. Bekijk het hier. Bol.com maakt er zelfs een hele week van vanaf vrijdag 20 november, we zitten toch niet vast aan die ene dag. Bekijk alle aanbiedingen hier. 

houten blokken

 • Maandag 23 november korting op spelletjes, bekijk ze hier.
 • Woensdag 25 november korting op speelgoed, bekijk het hier.

 

Nog meer?

Hopelijk kan ik dit blog snel aanvullen als ik nog meer aanbiedingen weet voor op school.

Heb je ook aanbiedingen op Black Friday die passen bij deze doelgroep? Stuur me een mailtje en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. 

In dit blog staan affiliate links.