Blog: Luka Mick Douglas geboren

Op 17 maart 2014 is onze zoon, Luka Mick Douglas, geboren. 

 

 

 

Geboortekaart Luka

Jozua Douglas en ik zijn ontzettend blij met zijn komst!

Na een heftige bevalling en een moeilijke start in het ziekenhuis, moest Luka nog vijf dagen in het ziekenhuis verblijven. Hij is nu gelukkig twee weken heerlijk thuis bij ons.

Wat een ander leven hebben we gekregen, we wennen er rustig aan. Mijn leven bestaat nu uit (borst)voeding geven, Luka troosten bij verdriet, luiers verschonen, bezoek ontvangen en slapen wanneer ik kan.

Luka is ontzettend lief en we genieten volop van hem. Hij drinkt en slaapt goed en huilt weinig.
Gelukkig slaapt hij overdag ook weer wat meer, zodat ik nu tijd heb om dit blog te schrijven.

Luka Douglas

En school? Ach, ik houd de mail een beetje bij en collega’s komen op bezoek. Maar nu voel ik me vooral moeder en ben ik druk met het vormgeven van het nieuwe (baby)leven dat we hebben.

Jozua heeft het helemaal spannend gemaakt. Hij heeft niet alleen zijn eerste kind gekregen, ook zijn nieuwe boek De vreselijke tweeling is op 1 april uitgekomen. Een soort van twee kindjes in een maand.

De vreselijke tweeling

Ben ik nog erg nieuwsgierig: hoe combineer jij het moeder- of vaderschap met het leerkracht zijn?