Blogger Miranda

Blogger Miranda

Miranda stelt zich voor: “Mijn naam is Miranda, getrouwd, moeder van een peuter en kleuter en juf van groep 3-4. Ik heb gereageerd op de oproep voor gastblogger, omdat ik het erg leuk vind om te schrijven. Op dit moment doe ik daar alleen nog niks mee. Ik vind het reuze spannend om mijn ideeën te delen, maar ik heb er ook heel veel zin in.”

Juf Miranda

Als juf heb ik de meeste ervaring in groep 3. Op dit moment werk ik in groep 3-4. Ik vind het heerlijk om met jonge kinderen te werken. Ze staan open voor verhalen, fantasie en ik kan er bergen met creativiteit kwijt. Het proces van het leren lezen blijf ik elke keer weer mooi vinden.
Zodra het weer het toelaat, ga ik graag met de kinderen naar buiten om een (deel van de) les buiten te doen. Even uit het muffe klaslokaal. Bewegen, in de natuur zijn. Daarnaast ben ik me aan het verdiepen in kinderyoga en mindfulness. Mijn wens is om nog eens de opleiding tot kinderyogadocent te gaan doen.

Creativiteit en natuur

Er zijn veel dingen die ik leuk vind om te doen. Mijn to-do-list is eindeloos. Niet alleen met dingen die ‘moeten’, maar vooral ook met dingen die ik graag nog eens wil doen of wil maken.
Ik zit graag achter de naaimachine, maar ik ben ook graag bezig met andere creatieve activiteiten. Daarnaast houd ik enorm van kinderboeken, mijn kast staat er behoorlijk vol mee, want ik vind het altijd een goede gelegenheid om een nieuw boek te kopen. Ik ben dol op de natuur en ik wandel en fiets graag. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn in de tuin.

Mijn blogs

In mijn blogs wil ik graag schrijven over buiten les geven, mijn ontwikkeling met betrekking tot kinderyoga, leven met de seizoenen en alle andere dingen die me te binnen schieten. Om me heen zijn veel inspiratiebronnen.
Ik kijk er naar uit om te gaan schrijven en ik hoop dat ik je daarmee kan inspireren.

Miranda, ik heb veel zin om je blogs te lezen, zo te zien met veel inspiratie. Succes met schrijven! – Maike