bobbi naar de camping WIN

bobbi naar de camping WIN

Snelle winactie, want mijn vakantie begint morgen en dan zet ik alle socials en mijn mail uit ;). Dus alleen vandaag maak je nog kans op een van de drie exemplaren van bobbi naar de camping, het nieuwe boek van Monica Maas, ze woont op Texel. Een echt vakantieboekje!

bobbi naar de camping WIN

Kamperen is weer populairder dan ooit! Gezinnen trekken erop uit met de tent of caravan, in binnen- of buitenland. In deze vrolijke titel gaat Bobbi met al zijn vriendjes naar de camping. Daar gaat alles net een beetje anders dan thuis. Hét ideale voorleesboek voor elk gezin dat graag op vakantie gaat met de tent of caravan! Het grappige is dat Bobbi in een gehuurde tent lijkt te verblijven. Het staat al klaar inclusief een stapelbed. Dat is ook populairder dan ooit. We houden wel van kamperen met z’n allen, maar veel mensen zoeken toch de rust van niets mee te hoeven nemen en een wat beter bed dan een matrasjes op de grond.

Bekijk het hier.

Wat vinden wij?

bobbi naar de camping

Onze dochter van drie was meteen enthousiast toen ze het zag. Ze heeft wel eens van kamperen gehoord, maar kent het nog niet. Op een huisjespark heeft ze wel eens een safaritent zien staan en we zijn ook een middagje op bezoek geweest op de camping. Maar slapen heeft ze nog niet gedaan in een tent. En het leuke is dat wij dat toevallig wel voor het eerst gaan doen ergens deze zomervakantie. Waarschijnlijk ook in een safaritent met stevige bedden ;). Dus dit lijkt dan goed op wat we zelf zullen meemaken.

Het boekje is echt bestemd voor jongere kinderen, peuters. Het is in makkelijke taal geschreven en de illustraties zijn heel lief. Bobbi is dan ook een erg populair beertje. Bij uitgeverij Kluitman zijn al meer dan vijftig boeken over hem verschenen, en in totaal werden daar al twee miljoen exemplaren van verkocht.

Ik vind het fijn dat het boek ook op rijm is, herkenbaar voor peuters, er zit een mooie melodie in. Natuurlijk ontmoet Bobbi vriendjes en daar hoop ik ook op natuurlijk met onze kinderen. Zwemmen en afwassen hoort er ook bij. Ik ga ook twee nachtjes voor het eerst alleen overnachten met de kinderen, ik ben heel benieuwd hoe dat gaat! Met dit boekje kan ik onze peuter in ieder geval een beetje voorbereiden.

Bekijk het hier.

Win

Een snelle winactie dus, vandaag (dinsdag 20-7) mail ik aan het einde van de dag meteen de drie winnaars. Handig om ook snel te reageren op de mail dus, dan kan het nog voordat ik de mail afsluit ;). Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen.

Er staan affiliate links in dit blog.