Boekpresentatie De relaxte leraar

Boekpresentatie De relaxte leraar

De boekpresentatie van mijn tweede boek De relaxte leraar komt eraan! Daarom heb ik een leuke actie voor je met mijn online cursus Relaxed voor de klas.

Boekpresentatie

De boekpresentatie

Op woensdagmiddag 17 mei is de feestelijke presentatie van De relaxte leraar in het prachtige pand van Heart House in Bussum.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in!

Programma
14:00 uur    Inloop met koffie/thee en wat lekkers
14.30 uur     Interview met Maike Douglas-Westland door Naomi Smits
15:15 uur      Pauze
16:00 uur     Praatje Sanne Windey (docent Nederlands, blogger Club van Relaxte Moeders, journalist/tekstschrijver)
16:20 uur     Uitreiking 1ste exemplaar aan surprise guest
16:30 uur     Einde

Actie

De eerste tien aanmeldingen voor de boekpresentatie ontvangen helemaal gratis de online cursus Relaxed voor de klas

In de training leer je om je taken te filteren én te prioriteren. In de tijd die je zelf kiest leer je met focus en efficiënter te werken, zodat er meer balans komt tussen je werk op school en je leven thuis. Je leert om te gaan met afleiding en pakt je perfectionisme aan. Zo krijg je meer rust in je werk, houd je meer energie over en krijg je meer tijd voor jezelf.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in!

Boek De relaxte leraar

Je kent waarschijnlijk wel de instructie in het vliegtuig, waarbij wordt uitgelegd dat je in een noodgeval het zuurstofmasker eerst bij jezelf moet opdoen, en dan pas bij kinderen. Iets vergelijkbaars geldt in de klas:

Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, zodat je er voor je leerlingen kunt zijn. Maar hoe doe je dat nou als de druk van bergen administratie op je schouders rust en ouders, collega’s of schoolleiders in je nek staan te hijgen?

Ik heb mooie mensen mogen interviewen: o.a. Marald Mens (leraar en neuropsycholoog) – Kees van Overveld(gedragsdeskundige) – Emin Kececi (docent Engels) – Rigoberta Mejia Sian (leerkracht en lerarenondersteuner PO) – Sanne Windey (docent vo) – Steven Laureys (neuroloog, onderzoeker met vele prijzen).

Bekijk hier meer informatie over de boekpresentatie.