Boer Boris, start de motor WIN

Boer Boris, start de motor WIN

Er is weer een nieuwe Boer Boris, hoera! Deze keer voor de wat jongere kinderen. Boer Boris start de motor is een stevig kartonboek met leuke uitklappagina’s. Boris laat zien waar hij allemaal mee werkt op de boerderij, dus ook handig alvast voor Kinderboekenweek 2021.Win één van de drie exemplaren!

Boer Boris, start de motor

Boer Boris neemt je in het boek mee naar zijn boerderij. Welke machines gebruikt hij eigenlijk allemaal? Hij heeft een plukmachine, een graafmachine, een tractor natuurlijk, een hijskraan, sneeuwschuiver, boot, vliegmachien, hakselaar en een maaimachine. Wat veel! Dat kan een boer allemaal gebruiken. Het boek is ook weer goed op rijm geschreven door Ted van Lieshout de illustraties zijn fantastisch gedaan door Philip Hopman, zoals elke Boer Boris. Wij hebben er heel wat van in de kast staan en zijn groot fan. Kijk ook eens op de leuke website

Bekijk hier alle boeken van Boer Boris. 

Boer Boris

Wat vind ik?

Het boek ligt lekker in de hand en is echt voor jonge kinderen bedoeld. Onze peuter van drie vond het alweer vrij simpel. Maar het is voor die leeftijd wel heel geschikt voor kinderen die wat meer taal nodig hebben. Ik ben altijd dol op uitklapboeken, kinderen vinden dit zo leuk! Ik denk dat ons nichtje er ook veel plezier aan zal beleven. Er zit niet echt een verhaal in het boek, het is meer laten zien wat er allemaal is op de boerderij. Ook prima, want bij een korte concentratie kun je het boek ook weer even aan de kant leggen. Hier thuis hebben we heel wat boeken uit de Boer Boris serie staan en we moeten ze ook regelmatig voorlezen aan onze peuter. Ze vindt het dan ook heerlijk om dit boek zelf te pakken en de illustraties te bekijken. Ze probeert het dan zelf te vertellen en benoemt alle dieren uit het boek. Je zou er ook je eigen verhaal bij kunnen vertellen over de boerderij.

Bekijk het boek Boer Boris start de motor hier. 

Win

Ik mag van de uitgever maar liefst drie exemplaren weggeven! Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. Woensdag 28 april mail ik de winnaars.

Er staan affiliate links in dit blog.