Breakzy, de perfecte (offline) app voor op vakantie

(Door Astrid) Ik mocht laatst aanwezig zijn bij de lancering van de app: BREAKZY. Een app om de beste stopplekken langs de snelweg te vinden. Ik ben enthousiast!

Samen met mijn 3 kinderen gingen we naar Breda waar de presentatie plaats zou vinden. We werden hartelijk ontvangen door de bedenkers/makers van de app.

Maar wát is Breakzy nou precies?

Breakzy

De zomervakantie is in aantocht en daarom is Breakzy te downloaden (gratis) in de App store & Google Play, het perfecte moment om de app te lanceren en in gebruik te nemen.

Breakzy is een app waarbij je zowel offline als online snel een goede sanitaire stop, een mooie speelplek voor de kinderen, een groot tankstation of een fijne overnachtingsplek kunt vinden. De app vindt duizenden stops die aan of dichtbij de snelweg liggen en bevat nu al meer dan 250 campings op deze routes in Duitsland en Frankrijk. Ideaal voor de volgende autovakantie dus!

Hoe het werkt

Breakzy werkt volgens een reviewsysteem. Bij iedere stop kan je als gebruiker een review achterlaten. Hoe meer reviews er toegevoegd worden, hoe meer stops een legitieme waardering hebben. Op deze manier wordt de app continu verbeterd.

De perspresentatie

Breakzy

 

De materialen die er lagen, de verhalen die ze vertelden en de gedachten achter de app spraken ons gelijk aan en mijn dochters wilden gelijk de app downloaden. Het prettige wat ik direct vond was het feit dat de app offline te gebruiken is.

Op social media is een liveverslag te bekijken van een spetterende roadtrip die twee van de Breakzy redacteuren uitzenden, waarbij zij op de voet worden gevolgd bij hun reis naar Zuid Frankrijk. Ik sprak de beide dames en zij vertelden enthousiast over hun belevenissen. Op diverse locaties kwamen ze mooie vergezichten tegen waar ze anders waarschijnlijk voorbij gereden zouden zijn. Ze hadden zichzelf challenges gegeven, bijvoorbeeld iets als “we zijn een gezin met jonge kinderen en we moeten een geschikte verschoonlocatie hebben”.

Lees ook: EEN GOEDKOPERE VAKANTIE TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIES

Reviews

Omdat de app de reviews van gebruikers nodig heeft kun je je positieve en negatieve ervaringen kwijt in de app en zo help je elkaar als ouders.

Ik zei na de presentatie dan ook “Wat jammer dat deze app nu pas bestaat…. 15 jaar geleden had ik deze graag gehad met mijn zoontje van 5 maanden oud”. Ik ben enthousiast en ga deze app absoluut gebruiken tijdens onze zomervakantie in augustus.

Goodiebag

Breakzy

Daarnaast is Breakzy bezig met een soort Goodiebags die je online zal kunnen gaan bestellen om je kinderen onderweg ook bezig te houden met af en toe een verrassing/cadeautje. Ze hebben ook een hele leuke autobingo voor onderweg. En raamstickers (wie kent ze niet van vroeger?), maar dan met heel leuke vrolijke afbeeldingen en kleuren.

Breakzy online

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste app updates, tips te ontvangen, reiservaringen te lezen en meer leuk nieuws is Breakzy te volgen op Facebook en Instagram.

Dit is een #jufmaikeadd