Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de junglebende WIN

Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de junglebende WIN

“Weet je waar ik pasgeleden pas achter kwam? Dat Jozua Douglas je man is!” JA! En hij heeft een nieuw boek: Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de junglebende. Ik heb het al gelezen en het is echt leuk (ja ja, ik ben wel bevooroordeeld, maar toch)! Het past ook nog eens goed bij Kinderboekenweek 2022. Je kunt het eerste deel én het nieuwe tweede deel hier winnen!

“Weet je waar ik pasgeleden pas achter kwam? Dat Jozua Douglas je man is!” Ik hoor het nog bijna wekelijks, zo grappig! Daarom ook deze leuke foto met hem en zijn boeken in de jungle van onze eigen achtertuin. Hoe mooi past het boek ook in Kinderboekenweek 2022?! De voorkant is zelfs helemaal groen! Maar goed, je wilt natuurlijk ook wat weten over de inhoud van het boek ;).

Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de junglebende

Het boek is het tweede deel in de Bureau Speurneus-serie, voor kinderen vanaf 8 jaar. Net als de andere titel Bureau Speurneus en de boekenmaffia, is dit boek ook los te lezen. De illustraties zijn gemaakt door Geert Gratama. En Costa Banana komt terug in Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de junglebende! Meneer de Bruin, de vader van Lev, bekend uit De verschrikkelijke badmeester, meldt zich aan voor een nieuwe opdracht, een soort wedstrijd voor detectives. Lev en zijn vrienden vertrouwen het natuurlijk niet en besluiten mee te gaan. Naar Costa Banana dus waarbij ze iemand moeten zoeken. Lev en zijn vrienden zouden wel eens gelijk kunnen krijgen en meneer De Bruin maakt er weer een potje van. Superspannend!

Bekijk het boek hier

Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de junglebende

Wat vind ik?

Ik vind het weer een geweldig boek, natuurlijk ben ik bevooroordeeld, maar ik vind het zelfs een van de leukere boeken van Jozua. Geweldig hoe Costa Banana door dit boek verweven is. Er zitten veel grappen in, vooral aan het begin van het boek moest ik vaak hardop lachen. We waren op vakantie toen ik het las, liggend in een hangmat. Kwam Jozua steeds checken of ik oké was met mijn gekke gelach ;). Maar ja, ik was zeker oké, ik vloog door het boek. Vooral op het einde toen het ook weer erg spannend werd. Heel leuk voor de Kinderboekenweek, want het gaat dus ook over de natuur!

Bekijk het boek hier

Win

Ik mag drie pakketten weggeven met twee boeken! Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia én Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de junglebende die volgende week pas uitkomt! Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 6 september mail ik de winnaars. 

Er staat een affiliate link in dit blog