Buurman & Buurman Winterpret: tip voor de kerstvakantie

Buurman & Buurman Winterpret: tip voor de kerstvakantie

Wie kent niet de grappige Buurman & Buurman waarbij van alles mis gaat? A je to! In de film Buurman & Buurman Winterpret maken ze zich klaar voor de feestdagen. Zou het ze lukken om alles gereed te maken? 

Buurman & Buurman Winterpret

De feestdagen zijn in aantocht, ook voor de grappige buurmannen. Ze maken zich klaar voor de winter, wat heel leuk kan zijn.. maar bij Mat en Pat zorgt het juist voor problemen. Wist jij trouwens dat ze zo heten? Ik ontdekte het door de pakjes onder de boom met hun naam erop. Ik dacht eerst dat er NAT op stond ;).

Buurman & Buurman Winterpret: tip voor de kerstvakantie

Op hun eigen klunzige manier gaan Buurman & Buurman aan de slag om alles voor kerst en oud en nieuw tot een succes te maken. Maar dat gaat uiteraard gepaard met behoorlijk wat gestuntel van de buurmannen. Versieren van de kerstboom, überhaupt een kerstboom regelen of kerstkoekjes bakken, alles is een uitdaging voor Mat en Pat! Ze vinden zichzelf natuurlijk heel handig, A je to! En veel komt wonder boven wonder toch ook nog goed.

Kleuterbios

Kleuterbios Figi

We gingen naar de kleuterbios, maar nu in Figi, Zeist. We kregen vrijkaartjes waarmee we zelf konden kiezen waar we naar de bioscoop gingen. Het licht was aan en het geluid werd wat gedempt. Zeker fijn voor jonge kinderen!

Wat vonden wij ervan?

Ik had verwacht dat het deze keer een lang verhaal zou zijn, maar het zijn korte filmpjes zoals we van Buurman  Buurman gewend zijn. Maar alles rond kerst en oud en nieuw en in de sneeuw. Zeker een tip om heen te gaan in de kerstvakantie 2022!

Buurman & Buurman Winterpret: tip voor de kerstvakantie

Opa en oma mochten mee en die hebben nog harder gelachen dan wij :). De grapjes zijn ook echt leuk voor volwassenen. Er zitten hier en daar ook best wel harde grappen in die de kinderen niet begrijpen, maar wij als volwassenen wel.

Ik merkte dat de koek op het einde wel op was, zowel voor de kleuter als voor ons. Misschien net een aflevering teveel.

Buurman & Buurman Winterpret: tip voor de kerstvakantie

We moesten allemaal het hardste lachen om de aflevering met baby Jezus die kwijt was. Buurman zocht vervangingen voor in de kribbe, enorm grappig.