Cadeau collega afscheid

Cadeau collega afscheid

Een erg gewaardeerde collega neemt afscheid bij je op school en je bent op zoek naar een cadeau. Ik zet cadeaus voor je op een rij die erg leuk zijn om te maken en om te geven.

Ik heb in mijn carrière als leerkracht al aardig wat cadeautjes mogen ontvangen. Een fijne blijk van waardering voor al het werk dat je hebt gedaan. Ook vind ik het altijd leuk om mijn naaste collega’s een cadeautje te geven aan het einde van het schooljaar. En de cadeautjes die ik onthoud, zijn die met mijn naam, speciaal voor mij gemaakt of de mooie woorden die erbij komen.

Cadeau collega afscheid

Maar dan gaat een gewaardeerde collega weg van de school waar je werkt. Een mooi moment om iets met de kinderen te maken en zelf wellicht nog iets te geven.

Zelf maken

Ik vind het altijd leuk om zelf gemaakte cadeaus te geven, maar wel dat mijn collega’s er iets aan hebben. Zo kreeg ik zelf eens een kussen met de namen van de klas erop. Ik heb altijd textielfstiften in mijn kast staan, want daar kun je zoveel mee!

  1. Koop een theedoek en laat de kinderen er hun naam op schrijven.
  2. Zorg voor verschillende zachte doeken waar de kinderen tekeningen op maken en hun naam schrijven.
  3. Een keukenschort is ook altijd een leuk idee om te geven met zelf gemaakte tekeningetjes erop. Dit kan natuurlijk ook goed als collega’s.

Mok leerling

Ik kreeg een keer deze mok. Zelf gemaakt door een leerling met mijn naam erop. Ik drink er bijna elke dag koffie uit, zo leuk!
Ik werd ook heel enthousiast van die tas (uitgelichte afbeelding) met mijn naam erop.

.

Fotoboek maken

Met de  smart assistent van albelli kun je zelf heel makkelijk een fotoboek maken. Verzamel alle foto’s van de tijd van je collega op school en maak er binnen een paar minuten een fotoboek van, supermakkelijk én heel leuk. Tip: maak foto’s van zinnen die collega’s en leerlingen opschrijven over de collega en voeg die toe aan het fotoboek.

Kleine cadeautjes

Je hoeft echt niet groot uit te pakken, ik koop vaak wat kleine cadeautjes, zoals notitieboekjes, waar ik wat lieve woorden bij schrijf en dit wordt ook echt gewaardeerd. Uiteindelijk gaat het om het gebaar en vind ik een oprechte tekst, uit mijn hart net zo waardevol.

cadeau collega

Dit is een #jufmaikead

 

Juf Maike