Cadeau ideeën voor moeder en kind

O nee, je moeder, zus, oma, of je neefje, nichtje, zoon of dochter is binnenkort jarig. Wat moet je nu weer kopen? Ik vind het soms zo lastig om een goed cadeautje te vinden. Gelukkig vond ik online wat leuke tips. 

Voor moeder

Lampair geurbranders

Ik ben pas verhuisd en vind het zelf heel fijn als het huis lekker ruikt. Nu ruikt het huis naar mijn secretaire mijn nieuwe werkplek in de woonkamer. Als straks de nieuwigheid eraf is, wil ik wel een nieuw geurtje in huis. Lampair heeft leuke geurbranders in verschillende kleuren en vormen. Ik vind met het donkere mozaïek wel mooi, en jij?
Voor de zomer lijkt me de geur cold water wel fijn. Jammer dat er geen geur computer is, want ik zou ze wel allemaal even willen ruiken ;).

Voor kind

Waar is Dikkie Dik? met naam

Mijn zoontje kreeg voor zijn eerste verjaardag het boek ‘Waar is Dikkie Dik?’ met zijn eigen naam erop. Ook in het boek wordt zijn naam regelmatig genoemd. Ontzettend leuk! Hij leest het boekje graag en maakt nu inmiddels de zinnen af. Hij wil altijd zo snel mogelijk zijn naam horen in het verhaal.
Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om een boek met eigen naam te maken. Zo zie ik een boek van Frozen, welk meisje is er niet dol op?
Maar ook voor oudere kinderen zijn er leuke boeken te bestellen, zoals Dolfje Weerwolfje, (eigen naam) in de ruimte en Hockeyheld van Oranje.

Wat zijn jouw cadeau tips? 

Banner gesponsord blog