Cadeau voor mezelf in Sinterklaastijd

Cadeau voor mezelf in Sinterklaastijd

Met een drukke baan als leerkracht én blogger verwen ik mezelf graag van tijd tot tijd. Ik ben met zwangerschapsverlof in de Sinterklaastijd, dus extra reden om mezelf een cadeau te geven. Stiekem is een ervan ook een cadeautje voor het kraambezoek straks. 

Ontspanning

Ik vind ontspanning heel belangrijk, zeker omdat ik ook veel werk. Ik moet mezelf in deze verloftijd ook regelmatig op de kop geven dat ik ook even moet chillen. Snel Netflix aan, een boekje lezen of in bad.

Rituals adventskalender

Ik zag dat Inger van jufinger.nl de Rituals adventskalender kocht. De rode versie was helaas uitverkocht, dus kocht ik de groene variant. Vol heerlijke producten. Denk ik, want ik ga natuurlijk pas op 1 december beginnen met openmaken. Onze peuter kan ook niet wachten tot het 1 december is, hij wil ook graag uitpakken.

Lees ook: MIJN TOP 10 OM TE ONTSPANNEN

Op de foto

Radbag cadeau

Bij Radbag vond ik ook een leuk cadeau voor mezelf. Ik keek al weken naar de Instax mini. Leuk voor feestjes en speciale gelegenheden in de klas. Hoe leuk is het om de kinderen meteen een foto mee te geven naar huis als bijvoorbeeld Sinterklaas is geweest? Zo had de peuterspeelzaal van ons zoontje ook zo’n camera en mocht hij bij het onderwaterfeest op de foto met een zeemeermin. Superleuk cadeautje om te hebben! Ik twijfelde en twijfelde maar. Maar toen kwam er ineens een ideetje in mijn hoofd op waardoor ik ‘m wel moest bestellen. Het wordt een beetje een trend om je kraambezoek een klein cadeautje mee te geven als bedankje voor het bezoek. Ik wil nu van het kraambezoek een fotootje maken van hen met de baby. Met de instax kan ik die meteen meegeven, cadeautje geregeld!

Ik wil ook een doorzichtige fotohouder met allerlei vakjes ophangen in onze wc. Daar kunnen direct foto’s in die we met de instax hebben geschoten. Geen uitgezoek meer, maar spontane foto’s maken en direct ophangen. Lijkt me ook heel leuk voor kerst!

De instax mini is er in verschillende kleurtjes, helaas was de mintgroene op, dus koos ik voor wit. Ik zag dat je bij Hema het fotorolletje ervoor kan kopen. Die zit bij ons in de plaats, lekker makkelijk, daar ga ik dus even een partij van inslaan vast voor het kraambezoek.

Lees ook: 10 CADEAU TIPS VOOR DE LEERKRACHT

Nog meer ontspanning

Sinterklaas cadeau

Ik houd ervan om in bad te gaan. Zeker nu ik met verlof ben en regelmatig harde buiken heb… Een heerlijk geurend badschuim in bad, bijvoorbeeld van Rituals, en chillen maar. Ik luister dan ook graag rustgevende muziek. Je weet wel, van die relaxmuziek die je ook in de sauna hoort. Ik vond een waterdichte bluetooth luidspreker die je naast je bad kunt zetten. Het aansluiten op mijn telefoon was heel makkelijk. Wat ik ook fijn vind aan deze speaker, is dat hij goed hard kan. Zo kan ik ‘m bijvoorbeeld ook meenemen in de auto, waar ik tegenwoordig alleen een cd-speler en radio in heb. Ik doe alles met Spotify, dus heb ik niet zoveel meer aan een cd-speler. Met deze luidspreker kan ik toch fijn mijn eigen muziek in de auto luisteren.

Koop je ook wel eens cadeaus voor jezelf? 

Uitgelichte foto: Shutterstock

Voor dit blog kreeg ik producten

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren