In de laatste schoolweken krijgen leerkrachten vaak een kleinigheid om te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Hier wat tips voor een cadeau voor juf of meester van strijkkralen

Cadeau voor juf of meester van strijkkralen

Van strijkkralen kun je heel goed sleutelhangers maken. Een leuk cadeautje voor juf of meester, want ze hebben altijd een mega sleutelbos ;). Ik bedacht er een aantal die je kunt geven. Overal heb ik een kraal weg gelaten, zodat je hier een sleutelhanger doorheen kan doen.

Bekijk ook: DAG JUF, DAG MEESTER. EINDE SCHOOLJAAR CADEAU

Strijkkralen juf

Strijkkralen juf

Je kunt een rechthoekige sleutelhanger maken met het woord juf. Ik heb er een vierkante vorm voor gebruikt waar ik eerst de letters op gemaakt. Vervolgens maakte ik een patroon om de letters heen en vulde ik het op met witte kralen. Zo krijg je een goed contrast en is het woord juf goed te lezen.

Strijkkralen mees

Strijkkralen mees

Het woord meester was wat te lang voor de sleutelhanger, dus heb ik het woord mees ervan gemaakt. Verder heb ik ‘m op dezelfde manier als juf gemaakt.

Dank strijkkralen

dank strijkkralen

Als je een hartje hebt, kun je er het woord dank inzetten om te bedanken voor afgelopen schooljaar. Als je een beter contrast wil met het hart, kun je ook witte letters gebruiken.

Je liet me stralen dit jaar

Je liet me stralen dit jaar strijkkralen

Je kunt een ster maken met een patroon van verschillende rijen. Hier kun je dan een kaart bij doen met de tekst: ‘Je liet me stralen dit jaar’.

Like Facebook

Like Facebook strijkkralen

Helemaal hip is een like van Facebook. Ook leuk als sleutelhanger! Je kunt hier een kaartje bij doen met de tekst: ‘Ik like het afgelopen schooljaar, bedankt!’.

Top strijkkralen

Top strijkkralen

Ook hip nu is de tekst: top. Leuk om bij een kaartje te doen met: ‘Je bent een topper’ of ‘Het schooljaar was top!’.

Bekijk ook: AFSCHEIDSCADEAUTJES VOOR DE LEERKRACHT EN JE COLLEGA