Cadeautjes tas voor onderweg

Cadeautjestas voor onderweg

Judith schreef al leuke tips om het gezellig te houden op de achterbank. Ik maakte een cadeautjestas voor onderweg voor onze peuter en laat graag zien wat erin zit. 

Cadeautjestas voor onderweg

Het plan is om een cadeautje uit de tas te geven als onze peuter zich verveeld. Ik heb gekozen voor cadeautjes waar hij echt iets mee kan, zodat hij weer even fijn bezig is. Ik wil de cadeautjes allemaal inpakken, zodat het echt een verrassing is wat hij krijgt en het uitpakken is natuurlijk ook al belevenis op zich.

Lees ook: HOERA VAKANTIE!! HOE HOUDEN WE HET GEZELLIG OP DE ACHTERBANK?

De kosten

Ik kwam uit op zo’n €30,-, hier zit ook de rugtas bij. Als je al een leuke tas hebt, kun je de cadeautjes ook daarin doen.

De tas

Cadeautjestas

Onze peuter mocht zelf een rugtas uitkiezen bij de Zeeman. Hij had nog niet zo’n schooltas, altijd handig om te hebben. Hij twijfelde nog even over een Minions tas, maar het werd toch deze Car tas.

Boekjes

Boekjes cadeautjestas

Bij verschillende winkels heb ik vakantieboekjes gekocht. Het piraten kleurboekje met stickers komt van de Hema. De andere boekjes heb ik bij de Zeeman en de Action gevonden. Sowieso topwinkels voor leuke, goedkope cadeautjes voor onderweg. De stiften en potloden nemen we ook mee, dus de peuter kan lekker aan het werk ;).

Knutselen

Knutselen

In de auto kun je moeilijk met lijm aan de slag gaan, worden we niet zo blij van, maar stickers zijn natuurlijk altijd leuk! Ook vond ik een grappige knuffel die je zelf in kunt kleuren bij de Zeeman. De Hema heeft verschillende surprise bags voor jongens en voor meisjes die altijd aanslaan bij kinderen. Je zou ook een surprise ei in de tas kunnen stoppen, ook altijd een succes.

Cd en spel

Cd en spel

Ook bij de Zeeman vond ik een memory spel voor maar €0,50. Ik denk dat die piraten erg in de smaak zullen vallen bij onze peuter. De Kruidvat heeft leuke Disney boekjes met cd. Je zet de cd op en je kind kan zelf meelezen in het boekje. Er staan ook vaak goedkope luisterboeken bij de Kruidvat. Ook erg leuk om als cadeautje in de tas te stoppen.

Auto en wisbordje

Auto en wisbordje

Ik had per ongeluk al een cadeautje in laten pakken. Zowel bij de Zeeman als bij de Intertoys zag ik een wisbordje. Dat is zo’n wit bordje met een plastic pennetje. Je kunt dan een tekening maken en vervolgens alles weer uitwissen, kun je weer een nieuwe tekening maken. Ik speelde er als kind ook graag mee, ik denk dat het ook bij onze peuter in de smaak zal vallen.

De auto past als enige niet in de tas ;). Die stoppen we er dan maar apart bij. Het autootje vonden we bij de Zeeman en met de schroevendraaier kan onze peuter zelf de onderdelen losschroeven. Ik denk dat hij daar zeker wel even zoet mee is.

Lees ook: WAAROM IK WIL KAMPEREN IN ZUID-FRANKRIJK

Ook voor de terugweg?

We hebben zoveel spulletjes in de cadeautjestas dat ik denk dat we ook nog wel wat voor de terugreis kunnen bewaren. We gaan naar de Franse Alpen, bijna Zuid-Frankrijk dus. Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Waarschijnlijk maken we ergens in Duitsland een tussenstop voor een overnachting, blijft het voor ons ook wat relaxter. Later meer over de vakantie!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren