Codi Mijn RoboDino: win!

Codi Mijn RoboDino: win!

Ik heb nu speelgoed in huis waar ik steeds zo om moet lachen! Codi Mijn RoboDino zingt liedjes, danst en kletst en je kunt deze robot ook nog eens zelf programmeren. Ik vind hem geweldig en je kunt hem nu winnen! Niet voor niets genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2019 ;). 

Codi Mijn RoboDino

Codi is een dino, maar eigenlijk ook een robot! Met de stekels op zijn rug kan je zijn stemming, dansmoves en gedaante veranderen. Van een monster die boos brult en probeert te balletten tot een blije robot die hiphopt. Je kunt 27 verschillende combinaties maken! En die hebben allemaal hun eigen liedje wat echt niet maar één zin is.

Bekijk Codi Mijn RoboDino hier

Wat leert je kind?

Dat ik een beetje een voorliefde voor programmeren heb, is niet onbekend als je regelmatig de site bezoekt. Jonge kinderen kunnen hiermee de eerste stappen zetten om te programmeren door de verschillende stekels te plaatsen waar de dino op reageert.

De stekels zijn in verschillende vormen die je in de “boekjesstand” ook hoort benoemen. Ze zijn ook in de primaire kleuren waardoor je kleintje dat ook oppikt.

Gevoelens zien en benoemen is belangrijk om er op latere leeftijd ook over te kunnen praten. De dino/robot/monster laat goed zijn emotie horen die het kind zelf programmeert.

Codi Mijn RoboDino

Wat vinden wij?

De dino was een cadeautje voor onze dochter van anderhalf. Eigenlijk was ze nog net te jong, het is vanaf 2 jaar. Daarom vond ze hem in het begin nog een beetje eng. Hij reageert ook ineens zomaar, een beetje onverwacht. Maar na een aantal keer vindt ze hem nu helemaal leuk. Ik denk dat ze de stekels ook een stuk bewuster zal plaatsen als ze wat ouder is. Tot die tijd speelt haar broer van 5 jaar ermee en lacht haar mama er vooral hard om ;).

En, ook fijn voor mama, hij kan op twee standen: hard en zacht. En de harde stand is ook niet enorm overheersend, prima te doen. Overigens gaat hij ook snel uit als je hem laat staan, dus hij zal niet eindeloos in je oor blijven tetteren met zijn brul ;).

Bekijk Codi Mijn RoboDino hier

Speelgoed van het jaar

Je kunt nu ook op de dino stemmen bij Speelgoed van het jaar, bekijk de website hier. Je maakt dan kans op het genomineerde speelgoed. Daarvoor moet je minimaal één favoriet artikel kiezen in een categorie, en maximaal in zeven. Ook als je de kleurplaat mooi inkleurt maak je kans om genomineerd speelgoed te winnen.

Win

Maar van VTech mag ik ook een dino weggeven! Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen en voor wie. Maandag 30 september mail ik de winnaar.

 

Codi mijn RoboDino; Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019