Coole cadeaus voor kids

Coole cadeaus voor kids

Of je nu cadeautjes voor een kind zoekt voor de feestdagen, voor een verjaardag of gewoon omdat, het leuk kan zijn om naar het nieuwste speelgoed van 2022 te kijken. Maar als het tijd is om geld uit te geven, dan wil je natuurlijk het liefst je geld uitgeven aan speelgoed wat het geld waard is. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Als je ooit moeite hebt gehad om de beste cadeaus te vinden voor kinderen, wanhoop dan niet. Wij hebben populair speelgoed van nu op een rij gezet voor wat inspiratie.

L.O.L suprise

De letters L.O.L. staan voor Lil’ Outrageous Littles. Het leuke aan dit speelgoed is dat je steeds een andere verrassing kunt verwachten bij een L.O.L suprise item. Bij de L.O.L suprise bal ontdek je pas welk figuurtje, diertje of baby’tje erin zit bij het openen hiervan. Sommige van deze figuurtjes zitten verstopt onder een aantal lagen verrassingen en andere moet je zelfs eerst in water onderdompelen om te onthullen. Er verschijnen nog steeds telkens nieuwe L.O.L. ballen om te verzamelen voor de liefhebbers.=

NERF guns

De NERF Gun is de afgelopen jaren ongekend populair bij heel veel kinderen, en stiekem ook bij volwassenen! Ook dit jaar is NERF nog even populair en zijn er nieuwe NERF modellen uitgekomen. Wat is NERF? Het zijn speelgoedpistolen met rubberen pijltjes (dus deze kunnen niemand pijn doen of iets stuk maken).

Funko pop!

Funko Pop! zijn kleine poppetjes gemaakt van vinyl. Ze kenmerken zich door de in verhouding enorme hoofden, die draaibaar zijn. Een variant hiervan (De Wobblers) zijn een slag groter met een hoofd dat blijft bewegen bij aanraking. De figuren zijn verkrijgbaar van duizenden verschillende werkelijke en fictieve helden. Denk aan figuren van Marvel tot Game of Thrones. Ook zijn er allerlei muziek- en sportsterren verkrijgbaar!

LEGO, DUPLO en Playmobil

LEGO, DUPLO en Playmobil is werkelijk universeel speelgoed. Het is namelijk leuk voor jong en oud, voor meisjes en voor jongens. Deze merken verkopen sets met allerlei verschillende thema’s. Dus voor iedereen zit er wel iets tussen. Hoewel deze merken al decennia meegaan zijn ze zeker niet achterhaald. Ieder jaar komen deze merken met allerlei nieuwe modellen en sets.

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van speelgoed maar met bovenstaande tips kan het haast niet anders dan dat je een leuk cadeau vindt.

Dit is een #jufmaikead