De dieren van Muis WIN

De dieren van Muis WIN

Heerlijk om met onze dochter in eerste woorden boeken te kijken. Ze kent al veel dieren, maar De dieren van Muis is toch uitdagend, er staan ook onbekendere dieren in. Je kunt er één winnen.

Muis bestaat alweer 30 jaar! In 2020 is het al 30 jaar geleden dat Lucy Cousins dit geliefde karakter bedacht.  Om de verjaardag van Muis te vieren, verschijnen er vier nieuwe boeken over Muis en haar vriendjes. Muis uitdeelboekjes, Muis ontdekt, De dieren van Muis en Muis is jarig.

Bekijk de boeken hier

De dieren van Muis

Wij kregen De dieren van Muis thuisgestuurd, omdat onze dochter erg van dieren houdt. Ik vind het dan ook zeker leuk dat er ook andere dieren in staan die wat minder bekend zijn. De “standaard” dierentuin- en boerderijdieren kent ze allang. Maar nu leert ze ook nieuwe dieren, zoals een jak en een adelaar.

Bekijk het boek hier

De dieren van Muis

Dit leuke boekje is al geschikt voor kinderen vanaf tien maanden door de stevige tabjes. Ontdek samen met Muis de wereld om je heen. Reis met Muis de wereld rond en ontdek de dieren van de Noordpool, de oceanen, de woestijn en nog veel meer spannende plekken. De dieren van allerlei plekken komen voorbij: de Noordpool, in de bergen, de woestijn, de savanne, de oceaan, de jungle, in de tuin, op de boerderij, thuis en zelfs in de nacht.

Op de ene bladzijde staat Muis, op de andere bladzijde de dieren die bij op dat stukje aarde leven. Onze dochter van twee vindt het heerlijk om de dieren te benoemen en te kijken wat Muis aan het doen is. Omdat het van karton is, kan ze het ook goed zelf “lezen” en de plaatjes bekijken. Deze kan dus nog wel eens door de kamer slingeren. Heel goed voor de woordenschat natuurlijk, dus ook te gebruiken bij thema dieren.

Win

Van de uitgever, Uitgeverij Leopold, mag ik twee exemplaren weggeven. Laat hieronder een reactie achter voor wie je mee doet en waarom. Maandag 24 februari mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog. 

 

Prenteboek De dieren van Muis; Bekende en onbekende dieren