De Fluistervlammen Het geheim van de doolhofstad WIN

De Fluistervlammen Het geheim van de doolhofstad WIN

Fan van magische en sprookjesachtige boeken? Dan is de nieuwe serie De Fluistervlammen echt iets voor jou! Het eerste deel: Het geheim van de doolhofstad is een spannend boek voor de bovenbouw. Je kunt het winnen.

De Fluistervlammen Het geheim van de doolhofstad

In het eerste deel van Fluistervlammen ontdek je de magische en onverklaarbare wereld Slingerwald: een plek dat bestaat uit een niet in kaart te brengen doolhof van straten, waar kleur net zo waardevol is als goud en waar magie wordt uitgeoefend met behulp van poppen. Edwin ontdekt een scheur in zijn muur en wordt een bizarre wereld ingekleurd. Zijn tweelingzus gaat naar hem op zoek. 

Tegelijkertijd is er het verhaal van Benjamiah. Hij woont in de oude en stoffige boekhandel van zijn oma. De jongen heeft het moeilijk zonder zijn ouders en vrienden. Maar dan ontvangt hij bij de post een mysterieuze pop. De pop komt ‘s nachts op magische wijze tot leven en transformeert tot een aapje. Benjamiah volgt het aapje door een verborgen deur in de boekhandel naar een andere wereld. Een wereld die bestaat uit een doolhof van straten, waar kleur net zo waardevol is als goud en waar magie wordt uitgeoefend met behulp van poppen… 

Daar ontmoet hij de brutale Elizabella, de zus van Edwin. Samen gaan ze op zoek naar de broer van Elizabella. Tijdens de zoektocht moeten ze het opnemen tegen kleurenstropers, een bloeddorstige Minotaurus en een duistere magiër die over Slingerwald regeert. Zullen ze Elizabella’s broer terugvinden en komt Benjamiah ooit weer thuis?

Koop het boek bij Bol.com(Affiliate link) 

Win het boek

Fluistervlammen

Ik zie nu al veel leerlingen in de bovenbouw gebogen boven dit boek zitten. Ik denk dat veel kinderen het magische heel spannend vinden en in het boek gezogen worden, net als Edwin in de scheur gezogen wordt. Ik vind het nog best pittig qua tekst en het is een mooi dik boek, dus ik raad het aan vanaf groep 7.

Van de uitgever mag ik een exemplaar weggeven. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. 29 mei mail ik de winnaar.