De Gorgels bordspel: win!

De Gorgels bordspel: win!

Vandaag weer een hele toffe winactie: win De Gorgels bordspel! Deze week uitgekomen en ik mag drie exemplaren weggeven!

Ik heb het spel nog niet “in het echt” gezien, de winactie is echt alleen voor jullie, ik heb zelf geen exemplaar. Maar wat ik ervan gezien heb, lijkt het me super! De Gorgels zijn natuurlijk erg populair, dus dit spel zou in menig klas niet misstaan.

Lees ook over tafels oefenen met de Gorgels.

De Gorgels bordspel – ‘het ondergrondse avontuur’

Just Games heeft in samenwerking met Uitgeverij Leopold het bordspel De Gorgels – het ondergrondse avontuur ontwikkeld. In dit familiespel neem je het samen met je Gorgelvriendjes op tegen de gevaarlijke Brutelaar, die een zieke Gorgel probeert te pakken. Je moet slim samenwerken om de Gorgel te beschermen en de Brutelaar met lege handen achter te laten. Het spel kwam deze week uit.

De Gorgels bordspel

Een Gorgel ligt ziek in bed in zijn hol op het Eiland. Een gevaarlijke Grootbekbrutelaar graaft zich een weg naar de zieke Gorgel, maar dit laten jij en je vrienden niet zomaar gebeuren. Kruip in de huid van Bobba, Belia, de Grijze Gorgel, Gug of een Berggorgel en baan je een weg door de donkere grond om de Gorgel te beschermen. Maar let op! De Brutelaar blokkeert het pad met zware stenen om jullie te slim af te zijn. Ben jij klaar voor dit ondergrondse avontuur? Hakkelabambam!

Adviesprijs: € 14,99
Speelduur: 30 min
Leeftijd: 4+
Spelers: 1-6

Koop het spel hier.

Win

Je maakt kans op één van de drie exemplaren van De Gorgels bordspel. Geef hieronder (op de site dus) antwoord op de vraag: Welke Gorgel wil jij graag zijn en waarom?

Maandag 11 maart mail ik de drie winnaars.