De Kleine Zeemeermin De Musical

De Kleine Zeemeermin De Musical

Door Van Hoorne Entertainment werden we uitgenodigd voor De Kleine Zeemeermin De Musical. Extra leuk, omdat ik de prins ken. Ik vind het mooi om onze kleuter verschillende kunstvormen mee te geven. En hij heeft ervan genoten. 

Van Hoorne Entertaiment

Je kunt Van Hoorne Entertainment kennen van de voorstelling Woezel en Pip, Peppa Big, Fien en Teun en de Avonturenboerderij (echt een aanrader!). Ook hebben ze al veel musicals gemaakt, zoals Hans en Grietje en Roodkapje.

De Kleine Zeemeermin

De Kleine Zeemeermin De Musical

Sita speelt Elisa, De Kleine Zeemeermin, die verliefd wordt op prins Christian. Ze redt hem van een schipbreuk, maar hij ziet Elisa niet. Hij hoort alleen haar betoverende stem die ervoor zorgt dat hij met haar wil trouwen. Ze wil ook met hem trouwen, maar dan heeft ze wel benen nodig. En daar komt het grappige duo Titus en Fien ten tonele. Maar Fien wil er wel wat voor terug, de stem van De Kleine Zeemeermin, zodat zij met prins Christian kan trouwen en zo de machtigste vrouw van de wereld wordt.

Zou haar plannetje lukken of kan Triton, de vader van Elisa, er een stokje voor steken?

Wat vonden wij?

We hebben allebei genoten van deze musical. We mochten vooraan zitten, in het midden, geweldige plekken! Waar ik me bij Fien en Teun me nog enigszins verveelde moet ik eerlijk toegeven, het is toch vooral voor jonge kinderen, heb ik me hier goed vermaakt. Dat komt vooral door Titus en Fien die op improvisatie allemaal grappen voor volwassenen maken. Ik moest hier zo hard om lachen dat onze kleuter, die op schoot zat, er zelfs boos om werd.

Hij heeft de hele voorstelling ademloos zitten kijken en vertelde tegen zijn papa naderhand wat hij allemaal had gezien en dat hij met De Kleine Zeemeermin wilde trouwen. Ik kocht ook meteen de cd, wel zo fijn na zo’n 1000 keer Fien en Teun gehoord te hebben…

Ik hoop stiekem dat hij door de musical ook af en toe gaat zingen en het na wilt spelen wat zijn creativiteit en fantasie bevordert. We doen in ieder geval samen al Titus en Fien tot grote hilariteit bij ons beide.

De acteur die de prins speelt ken ik uit mijn jeugd. We zongen als kind wel eens samen op verjaardagen, maar hij heeft er echt zijn beroep van gemaakt. Daar was/ben ik niet goed genoeg voor, maar heel leuk om hem zo te zien!

Speeldata

Kijk voor speeldata bij jou in de buurt op de site van Van Hoorne Entertainment.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt door Wim Lanser.