Kerststal van Dick Bruna

De leukste kerststal voor in de klas

Of je gelovig bent of niet, kinderen vinden het vaak fijn om met een kerststal te spelen rond de kersttijd. Ik heb er nu verschillende in huis die ik ook zeker de klas mee in zal nemen. Dit vind ik de leukste kerststal voor in de klas

De leukste kerststal

Kerststal van Dick Bruna

Kerststal van Dick Bruna

Het boek kerstmis van Dick Bruna lees ik graag voor in de klas. Het verhaal is eenvoudig verwoord met natuurlijk de kenmerkende prachtige illustraties van Dick Bruna. Dick Bruna’s kerststal is een leuke aanvulling op ‘kerstmis’. De stal wordt aangeleverd met 15 figuren. De figuren zijn gemaakt van dik hout, waardoor ze makkelijk blijven staan en tegen een stootje kunnen. Na kerst kan je de stal met het handige schuifsysteem uit elkaar halen. Dat scheelt weer in opbergruimte! Je ruimt het makkelijk op in de bijgeleverde doos.

Bekijk ook: REVIEW: DUTCH DESIGN BRAND KERSTSTAL

kerststal Dick Bruna
Mooi zo tussen de naalden van de kerstboom ;).

Ik vind het prachtig gemaakt. De figuren uit het boek zijn heel herkenbaar. Je kunt ze goed rechtop neerzetten en er direct mee spelen. Het engeltje blijft zelfs op het schuine dak staan. Ook heel prettig dat alles van hout is gemaakt. Handig voor de kinderhand, het zal lang mooi blijven, ook als er door veel kinderen tegelijk mee gespeeld wordt.

De Dick Bruna kerststal is al direct leverbaar.

Boek kerstmis

Boek kerstmis

BewarenBewaren

Het boek ‘kerstmis’ beschrijft en illustreert de geboorte van Jezus in de herkenbare stijl van Dick Bruna. De eenvoudige teksten en afbeeldingen vertellen het traditionele kerstverhaal op een prachtige en heldere wijze. Ook dit jaar is de klassieker weer te koop. Nu met 8 gratis engeltjes voor in de kerstboom.

Dit boek blijft mijn favoriet om aan kleuters het kerstverhaal te kunnen vertellen. Ik kan me ook herinneren dat ik zelf als kleuter het verhaal ook op deze manier uitspeelde. Voor jonge kinderen goed te begrijpen.

Bekijk ook: DE LEUKSTE KERST PRENTENBOEKEN

Voor dit blog ontving ik een product. 

BewarenBewaren