De leukste kinderbroeken van het moment

De leukste kinderbroeken van het moment

Nu ik zelf een kleuter heb, weet ik het maar al te goed. De broeken gaan snel kapot, vooral op de knieën komen er snel gaten. Ik vond leuke kinderbroeken, ideaal voor de zomer. 

De knieën van onze kleuter zijn flink gehavend, hij valt er regelmatig op tijdens het rennen buiten. Door het mooie weer heeft hij natuurlijk vaak een korte broek aan, waardoor hij zijn knieën kapot valt. Met het minder mooie weer heeft hij een lange broek aan, vaak een spijkerbroek, want dat staat zo leuk. Die broeken slijten nogal snel, vooral op de knieën, door het vallen.

Leukste kinderbroeken

Daar heeft dutch dream denim iets op gevonden. Spelen staat bij hen centraal, dus hebben ze “dubbele knieën” bedacht. Hierdoor kan een broek twee keer zo lang mee, want bij een gat bij de knie blijft de broek gewoon goed. De ontwerpster van de broeken is zelf een moeder van 2 opgroeiende kinderen. Ze snapt de behoefte van het kind  om lekker te kunnen spelen. En de behoefte van de moeder om broeken te kunnen kopen die niet zo snel kapot gaan. De kapotte knie wordt een deel van de style en de broek kan nog steeds gedragen worden, heel duurzaam dus!

Betaalbaar

Ik vind de broeken ook nog eens goed betaalbaar, zeker nu in de sale. Voor een broek met “dubbele knieën” betaal je nu zo’n €20,-. Een mooi bedrag als ze inderdaad een tijdje mee gaan. En voor 21.00 uur besteld, is morgen in huis, ook ideaal!

Ik vind vooral de spijkerbroeken leuk, die staan onze zoon goed. Ik ben ook benieuwd naar de pasvorm. Onze zoon is vrij smal, dus ik ben benieuwd hoe de broeken zullen vallen. Maar het ziet er ook vrij smal uit, dus ik denk dat hij ze wel zal passen.

Dit is een #jufmaikeadd

BewarenBewaren