De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen WIN

De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen WIN

Het is alweer het twaalfde deel van De waanzinnige boomhut, 156 verdiepingen maar liefst! En ik kan wel zeggen dat onze oudste heeft leren lezen met deze serie. Nu kan hij moeilijkere boeken aan, maar hij vindt De waanzinnige boomhut nog steeds geweldig. En deze keer kun je ook een exemplaar winnen!

De waanzinnige boomhut van 156 verdiepingen WIN

Onze oudste van inmiddels bijna negen jaar vond lezen niks aan. Wat we hem ook aanreikten, lezen vond hij stom. Totdat hij De waanzinnige boomhut ontdekte door de tentoonstelling in het WaterliniemuseumHij wilde meteen het eerste deel van de serie hebben en was vervolgens verkocht. Hij moest en zou alle delen hebben, dus elke keer als er wat te vieren was, kreeg hij een deel van ons, zie ook de uitgelichte afbeelding. Hij schoot van AVI E6 eind groep 4 naar nu AVI uit helft groep 5. En ja, echt alleen door De waanzinnige boomhut. Je kunt er van alles van vinden, te makkelijk bijvoorbeeld, maar omdat hij het zo leuk vond, bleef hij maar lezen. Om nu van dit over te stappen naar Harry Potter. Ik bedoel maar, het plezier leerde hem alleen maar beter lezen en het komt allemaal goed. Oftewel, een groot succes hier thuis. Daarom vinden we het ook extra tof dat we het twaalfde deel mogen weggeven, want je kan ze ook prima afzonderlijk lezen. Edward van de Vendel heeft het heerlijk vertaald.

Zoals onze zoon zegt: “Het boek krijgt een 8,7 van mij en ik vind het leuk omdat Andy en Terry zo gek zijn.”

Bekijk het boek hier. 

Het verhaal

Andy (de schrijver) en Terry (illustator) hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun waanzinnige boomhut. Er is nu een wensput, een wereldrecordverbreekverdieping en een gevonden-worstjesbureau. Het boek start met de feestdagen die ze in de boomhut vieren, zoals Grote-Boze-Wolfdag en Peperkoekdag. Maar nu is het kerstavond en moet er een nieuw boek af. Lukt dat wel nu ze ook de kerstman moeten helpen en lijstjes moeten maken?

Je kunt de serie kennen door Kinderboekenweek 2022 waar ze het geschenk voor mochten schrijven.

Boomhut 156

Win

Van uitgeverij Lannoo mag ik een exemplaar weggeven. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 22 februari mail ik de winnaar.

Bekijk het boek hier. 

Er staan affiliate links in dit blog.