De winnaars van De gruwelijke generaal

We hebben veel leuke wetten gezien. Ze waren allemaal heel goed, maar we konden er helaas maar drie kiezen. Het was moeilijk, maar er zijn drie fantastische Costa Bananwetten uit gekozen. Hier komen de winnaars van De gruwelijke generaal. 

win! de gruwelijke generaal

De winnaars

1. Sylvia Arouri-Tel

Als ik president zou zijn van Costa Banana dan zou ik van 1 april een nationale feestdag maken! Iedereen zou verplicht een vrije dag moeten krijgen om 1 april te vieren en zoveel mogelijk grapjes uit te halen. Degene met de beste 1 aprilgrap van het jaar krijgt de Costa Bananatrofee! De dag wordt afgesloten met een rondvaart op een bananenboot over alle riviertjes en wateren van Costa Banana.

Jozua is gek op 1 april. Hij vindt dat iedereen goede grappen moet kunnen maken. Een nationale feestdag vindt hij dan ook een heel goed idee. 

2. Marlies Vermeule

Nou ik zou het wel weten. Er kwam een extra vakantiedag: Banaanmis! Ter ere van de banaan. Verplicht drinken van bananenmilkshakes en zwemmen in bananenvla. En vooral even alles vergeten en alleen maar lol trappen. Zien we morgen wel weer verder…

We willen natuurlijk allemaal zoveel mogelijk vakantie. Vooral de president van Costa Banana wordt heel blij van deze wet. Lees daar het boek maar voor ;). 

3. Groep 7 Kameleon

Als wapens gebruiken ze bananenpistolen en granaatappels.

Wat een grappige wet! En ook toepasselijk bij het boek… 

Winnaars gefeliciteerd! We hopen dat jullie veel plezier beleven aan De gruwelijke generaal. 

Je kunt je adres mailen naar info @ jufmaike.nl