En vandaag breek ik even in, bij de blog van juf Maike…
Zo maar een andere juf aan het woord en dit heeft een goede reden.  We delen samen onze blog in deze deel-je-blogweek.

Ik kan jullie genoeg vertelen over alle genietmomentjes die ik in het onderwijs meemaak.
Genoeg te vertellen dan, want mijn passie ligt in het onderwijs . Helaas zit ik in de positie dat ik leef van de vervangingswerkzaamheden.

Zo startte ik deze week op een nieuwe school met een voor mij toch wel nieuwe functie. Ik zal de komende maanden de functie van Remedial Teacher vervullen.
Een inwerkperiode is nu gestart en alles is voor mij nieuw en moet even ontdekt worden. Als onderbouwjuf heb ik de laatste jaren genoten van alle ontdekkingen van de kleuters en groep 3. Maar deze week heb ik ook iets mogen ontdekken!

Mijn waardering is alleen maar meer gegroeid. Al die juffen en meesters die uit liefde voor het vak materialen maken en dit met andere delen.  En wat is het fijn dat ik nu gebruik kan maken van al die ideeen die er al bestaan. Soms kun je alles opnieuw uitvinden, maar waarom is dat nodig?  Juffen en Meesters, ga zo door!   Laat we die passie levend houden. En iedereen geeft hier een andere aanvulling aan en al die initiatieven zijn mooi om te zien.

Nu een bijzonder woordje voor Juf Maike:  Ook jij laat op jouw site je passie voor het onderwijs zien. Ik hoop dat we nog veel langer van jouw materialen en ideeen mogen genieten.  Elk materiaal kan op sommige momenten een ander verder op weg helpen…

Juf Anja

http://www.jufanja.eu