De verschrikkelijke badmeester

De verschrikkelijke badmeester

‘Kinderen zijn luie lanterfanters. Slome slampampers. Nietsnutten’. Zo begint de tekst op de achterkant van het boek.

‘De verschrikkelijke badmeester’ is geschreven door Jozua Douglas, mijn vriend. Ik wil daarom graag wat aandacht schenken aan dit boek. Ik vind het fantastisch, maar ik ben natuurlijk niet helemaal objectief ;).

Meteen al in het begin krijg je een bloedhekel aan badmeester Boris Kwikzilver. Of de naam van de jongens en meisjes van de zwemtraining: badmeester Brulboei. Want dat is hij, een brullende, chagrijnige man die absoluut niet weet hoe kinderen in elkaar zitten.

Voor de buitenwereld is een fantastische man. Hij heeft flinke roem, hij helpt zielige zeehondjes, wordt voor allerlei tvprogramma’s uitgenodigd. Alleen de kinderen weten dat het een slechte, doortrapte man is. Want helpt hij de zeehondjes wel echt? Aan Lev de taak om deze man te ontmaskeren.
Bol.com:

Tegen zijn zin moet Lev van zijn vader op zwemtraining bij Brulboei, de allerberoemdste zwemkampioen ooit. Iedereen vindt hem te gek, want hij is knap en verzorgt zielige zeehondjes.Maar Lev vindt hem de allerverschrikkelijkste badmeester ooit. Hij is grof en gemeen, hij is woest, ruw en wreed. Dan ontdekt Lev dat Brulboei een kind heeft ontvoerd. Met zijn buurmeisje Lita komt hij in actie.

Kunnen zij de verschrikkelijke badmeester ontmaskeren en laten zien wie Brulboei werkelijk is?

Koop hier ‘De verschrikkelijke badmeester’