Dieren tellen een flappenboek WIN

Dieren tellen een flappenboek WIN

Dieren tellen een flappenboek is het nieuwe boek van Petr Horáček. In het prachtige boek tel je tot en met 10 met allerlei dieren. Een winactie voor de jongste kinderen dus nu!

Dieren tellen een flappenboek

Petr Horáček is bekend van Kleine muis, Moppereend (prentenboek van het jaar 2020), Gulzige geit, Blauwe pinguïn, allemaal topboeken die veel in de groepen gebruikt worden. Deze keer heeft hij een boek gemaakt voor de jongste kinderen. Ze oefenen tellen tot en met 10 en leren natuurlijk de dieren kennen. De flappen maken het natuurlijk helemaal aantrekkelijk voor kinderen om erin te bladeren en de dieren te ontdekken.

Bekijk het boek hier. 

Dieren tellen een flappenboek WIN

Wat vinden wij?

“Wow, mooi!” riep onze dochter van bijna 2 uit toen ze dit boek zag. Ze kan al veel van de dieren benoemen die in het boek staan, zoals giraffe en de slang. Maar de cheeta en kameleon zijn nieuw voor haar. Ik vind het dus ook top dat er geen “standaard” dieren instaan, zoals boerderijdieren, maar juist andere. Dat houdt het spannend.

En dat “mooi” ben ik het helemaal mee eens. Petr Horáček maakt prachtige illustraties, bekijk die ook zeker even op zijn site.

Dieren tellen een flappenboek WIN

De flappen in het boek maken het extra leuk voor jonge kinderen. Die willen maar graag de flappen opzij doen om het mooie cijfer te ontdekken. Die zijn namelijk als het dier gemaakt, ziet er leuk uit.

Wij vinden het een leuk boek voor jonge kinderen tot en met drie jaar.

Bekijk het boek hier. 

Win

Je kunt een exemplaar winnen! Zet hieronder (op de site) een reactie als je mee wilt doen. Maandag 16 december mail ik de winnaar.