Dikkie Dik Activiteitenkaarten

Dikkie Dik Activiteitenkaarten

De laatste weken zomervakantie zijn aangebroken voor regio midden en noord. Een tip om je kinderen (van 4 tot en met 6 jaar) nog even bezig te houden: De Dikkie Dik Activiteitenkaarten. 

Je kind bezig houden

“Mamaaaaaaaa, mama mama mama mama mama” (papa papa papa kan natuurlijk ook), ben je er ook een beetje klaar mee? Of wil je je kind nog even bezighouden tijdens de autorit of met een leuk dinertje? Dikkie Dik activiteitenkaarten is een grote tip!

Dikkie Dik Activiteitenkaarten

Dikkie Dik Activiteitenkaarten

In het doosje zitten 25 kaarten met op de voor- en achterkant leuke spelletjes voor je kleuter. Er zit een speciale stift bij waarvan je het gestifte kunt uitvegen met de wisser op de dop. De spelletjes wisselen in moeilijkheidsgraad. Er zijn kaarten waarop de kinderen letters van Dikkie Dik moeten zoeken, nog best moeilijk voor een 4 jarige zoals mijn zoon, maar ook kaarten waarbij je bijvoorbeeld de kroon van Dikkie Dik kunt versieren. Ook zitten er rekenspelletjes bij, zodat je kind er ook iets van kan leren.

Sluit aan bij kleuters

Dikkie Dik Activiteitenkaarten

De kaarten sluiten goed aan bij wat kleuters leren in de kleuterklas. Dus ook leuk om thuis nog eens te oefenen samen met je kind of te zien wat hij of zij eigenlijk leert. Kijk goed naar het niveau van je kind, het ene spel is moeilijker dan het andere. Ik vind het vooral geschikt om samen te doen met je kind dus of om ernaast te zitten tijdens het eten. Dan kun je het ook begeleiden. Voor in de auto kun je dan de kaarten uitkiezen waarvan je weet dat je kind het alleen kan doen.

Koop of bekijk de kaarten hier