Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel: WIN!

Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel: WIN!

Dol op ridders, prinsessen of aanstellen? Heb je zin in een prentenboek om te lachen? Win dan Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel.

Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel

Het verhaal gaat over de stoerste en dapperste ridder van het land. Op een dag wordt hij geroepen door de prinses. Hij moet NU komen, want er is zoveel aan de hand. Het blijkt dat ze haar kamer moet opruimen van haar vader, de koning. De ridder gaat weer naar huis, maar wordt meerdere malen door de prinses geroepen, terwijl er niets aan de hand blijkt te zijn. Natuurlijk blijft ze hem roepen en als er dan echt iets aan de hand blijkt te zijn, komt de ridder niet meer.

Het is geschreven door Marc Starbuck en vertaald door Tjibbe Veldkamp. Becka Moor maakte de kleurrijke illustraties.

Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel: WIN!

Wat vind ik?

Dirk de Dappere en de Prinses van Aanstel is heel grappig en vrolijk geïllustreerd. Het verhaal is wat aan de lange kant, dus in de klas kun je het boek ook in twee keer lezen. Het is heel leuk voor het thema ridders! Ik vind het heel grappig, leuk geïllustreerd en een herkenbaar verhaal met herhaling erin.

Onze zoon van 5 jaar vindt het een heerlijk boek. Hij vindt het vooral leuk om na het voorlezen zelf de leuke illustraties te bekijken. Ik hoor hem grinniken over de vader van de prinses die afgebeeld wordt als boeman en hij vertelt honderduit over de stoere ridder.

Koop het boek in de boekhandel of hier. 

Win

Je maakt kans op een exemplaar van het boek. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen. Maandag 18 maart mail ik de winnaar.

Bekijk ook de andere recensies van prentenboeken.