Disney On Ice viert 100 Years of Magic met meer dan 50 Disney characters

Disney On Ice viert 100 Years of Magic

Als kind gingen wij vaak in de kerstvakantie met het gezin naar een ‘on ice’ show in de Jaarbeurs. Dat ik nu met mijn eigen zoontje kan gaan vind ik wel heel speciaal. Mijn zus was mee en met z’n drieen genoten we van Disney On Ice viert 100 Years of Magic

Disney On Ice viert 100 Years of Magic

Een speciale show, Disney On Ice viert 100 Years of Magic. Producent Feld Entertainment brengt deze feestelijke productie van 21 tot en met 31 december naar Utrecht en Amsterdam. Met meer dan 50 onvergetelijke Disney sterren, een sing-a-long van 30 Disney klassiekers, betoverende choreografie, kostuums is het een feest!

Disney On Ice viert 100 Years of Magic

Het verhaal

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy zijn op zoek naar een mooi verhaal. Ze laten verschillende prachtige Disneyfilms de revue passeren. De sprookjes worden in het kort verteld en de Disneyfiguren schaatsen en dansen natuurlijk prachtig. Maar liefst 30 bekende en geliefde liedjes komen in de show voorbij. Wij zongen dan ook heerlijk mee.

FrozenFrozen

Een speciale rol was weggelegd voor Frozen. Dit is de ultieme Disneytopper van het moment. Onze peuter vond ‘Let it go’ ook het leukste van de show vertelde hij achteraf. Een groot deel van het verhaal werd nagespeeld en geschaatst door het team van Disney. Met natuurlijk de mooie Nederlandse liedjes uit de film.

Olaf

Olaf Frozen

Een luid gejuich steeg op toen Olaf uit Frozen ten tonele verscheen. Ook onze peuter riep om het hardst naar de geliefde sneeuwpop. En eerlijk is eerlijk, ik hoopte hem ook te zien. Hij is zo leuk en grappig! Natuurlijk zong hij het liedje ‘Zomer’, heerlijk.

Grote figuren

draak Mulan

Onze peuter vond de draak van Mulan ook geweldig. Net zoals de grote schildpad uit Nemo. Heel leuk dat er ook van die grote figuren op het ijs kwamen! Onze peuter kon ze goed zien en vond ze heel speciaal.

Wat vonden wij

Disney On Ice viert 100 Years of Magic

We hebben genoten! Onze peuter keek de show met glimoogjes uit. Hij hield het ook prima vol, ook al was het eigenlijk al bedtijd voor hem. Er was zoveel te zien en te horen. Het scheelt denk ik ook dat hij veel herkende uit de Disneyfilms die hij graag kijkt. Vooral Olaf uit Frozen, Woody uit Toy Story en natuurlijk Nemo waren favoriet bij hem.

Ik genoot niet alleen van mijn zoontje, maar vond het zelf ook oprecht een mooie show.

Het geluid was meestal heel goed, sommige momenten konden we de tekst wat minder verstaan, maar de muziek hoorden we des te beter.

Informatie

Je kunt nu nog tickets kopen voor vandaag en de rest van het weekend voor de Jaarbeurs in Utrecht.

Van 28 tot en met 31 december staat de show in de RAI in Amsterdam.

Een fantastisch uitje voor in de kerstvakantie!