Dit was mijn vakantie

Dit was mijn vakantie

Wellicht ken je mijn vakantiekring al zoals ik dat vaak doe. Wil je toch op een andere manier bezig zijn met de vakantie? Dan kun je ook dit formulier inzetten in de eerste schoolweek. Met dit was mijn vakantie kan iedereen iets opschrijven. Ook handig om neer te leggen bij binnenkomst op de eerste dag.

Dit was mijn vakantie

Ik koos expres voor open vragen, zodat de kinderen wat in te vullen hebben. Iedereen kan meedoen, ook kinderen die wellicht niet op vakantie zijn geweest. En natuurlijk moet er iets over lezen in ;). Je kunt de kinderen ook het dit ben ik formulier laten invullen.

Mijn vakantie

Download

Meer tips nodig voor de eerste schoolweek?

Lees ook voorbereiden nieuw schooljaar.

Kleuren op code naar school.

Gouden weken lespakket.