DIY Hobby met Creative Kids at Work

Ik kreeg een leuk pakketje van Creative Kids at Work opgestuurd. De DIY hobbylijn speelt in op de huidige ontwikkelingen. Het is weer helemaal hip en trendy voor volwassenen én kinderen om zelf creatief aan de slag te gaan!

Ik kreeg een leuk pakket met allerlei producten voor verschillende leeftijden.
In dit unboxing filmpje pak ik het uit.

Het pakket

Travelcup

Travelcup

Dit zit er allemaal in de reisbeker: een lieve knuffelmuis, een grote oranje dobbelsteen, een boekje van 32 pagina’s vol leuke spelletjes en opdrachten, een zandloper, een dominospel en een memory spel.
Het memoryspel is voor onze peuter nog een beetje moeilijk, maar de dobbelsteen en de muis vond hij heel leuk. De beker is vooral voor wat oudere kinderen bedoelt, voor in de auto. Leuk vanaf vier jaar en zelf te lezen vanaf zeven jaar.

Emmertje met gipspakket

gips pakket

In dit emmertje zit alles wat je nodig hebt om zelf een leuk aandenken te maken van een dagje aan het strand. Zoek een paar mooie schelpen, kiezels of zeesterren. Met het gips en wat water maak je in een hand omdraai een prachtig souvenir.

Emmertje met gips pakket

Peuters en kleuters moet je zeker nog helpen bij het maken van het gips vanwege de verhoudingen. Kinderen vanaf zeven kunnen goed uit de voeten met de beschrijving die bij het pakket zit.
Wij hebben er een leuke hanger van gemaakt met schelpen en zand. Dat was leuk voor een cadeau voor oma!

Gipscadeau

Uitwasbaar kleurboek

Tekenboekje

In het boekje staan de dieren die je kan inkleuren met de 4 speciale kleurstiften. Je kunt boek na het kleuren met koud water afspoelen en laten drogen. Hij ziet er weer als nieuw uit.

Boekje ingekleurd

Dit was duidelijk aan onze peuter besteed. Hij kleurde er op los en had al snel het hele boekje vol. De stiften gleden heel gemakkelijk over het papier. Het afspoelen met koud water werkt echt! Je hebt de stift er snel af en na het drogen kun je weer opnieuw kleuren. Heb je lang plezier van het boekje. Ik hoop wel dat er wat meer kleuren bij

komen. Voor de dieren ben je snel uitgekeken op de vier meegeleverde kleuren.

Schoon na afspoelen met koud water

Koop Creative kids at work bij Boekhandel Blokker