Download Pasen Peppa Big

Download Pasen Peppa Big

Dit weekend is het Pasen! Heerlijk een lang weekend vrij om erop uit te gaan of thuis lekker te knutselen. Ik kreeg leuke doevellen van Peppa Big die ik met jullie mag delen. Tip voor thuis! Download Pasen Peppa Big

Peppa Big

Mama Big stuurde onze kleuter een fantastisch pakket! Speciaal voor Pasen zaten er eitjes voor in de boom, een nestje, een kuikentje en Paas knutselopdrachten in. Daarmee kan je een Peppa Paas slinger of Peppa Paas muts maken. Ook zit er een Paaskaart om in te kleuren, leuk voor opa en oma! Verderop in het blog kun je deze ook downloaden. De doos was heel mooi beplakt met roze papier en aan de buitenkant waren allemaal Peppa stickers geplakt. Een feestje om open te maken!

Maar dat was niet het enige, we werden ook verwend met een masker, de camper van Peppa Pig en het schooltje. En daar werd natuurlijk meteen leuk mee gespeeld.

Lees ook: FAMILIEMUSICAL PEPPA PIG – DE GROTE PLONS

Peppa Pig camper

Lekker spelen

Peppa Big camper

De camper moest meteen open. Heel leuk om mee te spelen als voorbereiding op de zomervakantie en het mooie weer dat eraan komt. Onze kleuter ging aan de slag met de barbecue en ontdekte dat Papa Big niet eens onder de douche past, zo groot is hij. Wel even een tip: de bovenkant zit vrij los op de camper. Daar kun je dus niet de camper aan optillen zoals onze eigen Papa Big deed ;). Gelukkig heeft hij geen schade gereden.

Met het schooltje kan onze kleuter zijn klas naspelen. Hij zit net op school, dus kan hij door het spelen alles goed verwerken.

Download Pasen Peppa Big

Van Entertainment One kreeg ik leuke Peppa paas doevellen die ik ook met jullie mag delen. Download ze, print ze uit en ga aan de slag.

Peppa Paas slinger

Peppa Paas slinger

Peppa Paas slinger

Peppa paashoed

Peppa paashoed

Peppa Paashoed

Peppa Paaskaart

Peppa paaskaart

Peppa Paaskaart

Bekijk ook: THEMA PASEN KLEUTERS: LESTIPS, WERKBLADEN EN KLEURPLATEN

Heb jij ook zo’n Peppa fan in huis? 

BewarenBewaren