Download: Sinterklaas spelletjes

Voor Sinterklaas maakte ik verschillende bordspellen. Een met twee rijen (voor beginnende rekenaars), een bordspel Sinterklaas waar de opdrachten naast de cijfers staan. Een bordspel met meerdere opdrachten juist in plaats van de cijfers en een bordspel speciaal voor pakjesavond. Heerlijk spelen met deze download: Sinterklaas spelletjes. 

De spelletjes zijn goed voor het leren tellen, optellen, de cijfersymbolen en het herkennen van de dobbelsteenstructuur.
Met leuke opdrachten, zoals het zingen van een lied en pepernoten eten.

Spel twee rijen

Dit spel is handig voor kinderen die net beginnen met tellen. Je hoeft maar tot 9 te tellen en het spel is snel klaar, fijn voor jonge kinderen.

Spel Sinterklaas twee rijen

spel twee rijen Sinterklaas

Bordspel Sinterklaas

In dit spel zijn de opdrachten naast de cijfers. Dat is goed voor het herkennen van de cijfersymbolen en het getalbegrip.

Bordspel Sinterklaas met cijfers

Bordspel Sinterklaas met cijfers

Borspel Sinterklaas met opdrachten op de cijfers

In dit spel zijn de plaatjes met opdrachten juist op de cijfers. Hiermee kunnen de kinderen leren welke cijfers de buren zijn van een bepaald getal. Er zitten wat meer opdrachten bij.

Bordspel Sinterklaas met opdrachten op de cijfers

Bordspel Sinterklaas met opdrachten op cijfers

Bordspel pakjesavond

Dit bordspel is hetzelfde als bovenstaande bordspel, maar de opdrachten zijn speciaal voor pakjesavond. Je kunt er een dobbelspel mee maken, met allerlei losse pakjes door elkaar. Of het spel spelen met de pakjes op naam.

Bordspel voor pakjesavond

 

Bordspel Sinterklaas opdrachten cadeautjes

Veel speelplezier!