E-book Plannen voor leerkrachten

E-book Plannen voor leerkrachten

Ik heb een nieuwe webshop én een nieuw e-book van 20 pagina’s dat ik te koop aanbied: Plannen voor leerkrachten. Het is nu tijdelijk voor maar €4,95 te koop. Vol informatie, tips uit mijn eigen praktijk en oefeningen. 

Ik merkte dat ik de afgelopen jaren steeds beter werd in het plannen van mijn werk voor school. Ik lees er veel over en word steeds productiever. De kennis en ervaring die ik hierin heb opgedaan deel ik graag met jou in een e-book van 20 pagina’s vol informatie, oefeningen en voorbeelden uit mijn praktijk.

E-book Plannen voor leerkrachten

Wil je ook productiever werken en zo meer tijd over houden voor je hobby’s? Niet meer ’s avonds achter de laptop zitten, maar je schoolwerk op school af krijgen? Efficiënter werken en daardoor meer energie overhouden?

Het e-book Plannen voor leerkrachten betekent een eerste stap naar minder werkdruk, meer focus en met plezier werken.

Waarom leren plannen?

Je hebt enorm veel taken en petten als leerkracht. Zie maar eens alle ballen in de lucht te houden, zeker als je er ook nog een gezin naast hebt. Inmiddels werk ik één dag in de week voor de klas, heb ik twee kinderen waar ik donderdag en vrijdag volledig voor thuis ben en probeer ik zoveel mogelijk overdag (gemiddeld 20 uur per week) te werken aan mijn bedrijf en niet meer in de avonduren. Ik heb al die planning en focus wel nodig om alles te kunnen bolwerken en dat lukt zonder al teveel stress.

Dit leerproces begon op de middelbare school en ik werd er steeds beter in. Nu lees ik veel boeken over focus en planning. Ik ervaar weinig werkdruk door de keuzes die ik maak en mijn taken te prioriteren. Mijn overtuiging is dat je efficiënter kunt werken door een betere planning. Je zal minder vermoeid zijn en ook meer plezier ervaren in je werk.

E-book Plannen voor leerkrachten
Voorbeeld tekst

Wat staat er in het e-book Plannen voor leerkrachten?

In dit e-book vertel ik je waarom ik met zoveel discipline heb leren werken. Het belangrijkste hoofdstuk is natuurlijk de planning zelf. Hierin leer je hoe ik plan, waarom je focus nodig hebt, zien welke taken je allemaal hebt en hoe je ze op een rijtje kunt zetten. Vervolgens leer je die taken te prioriteren, in te plannen in je planner of agenda en geef ik je nog wat tips voor bijvoorbeeld je mail en pauze nemen.

Ik vind focus zo belangrijk dat ik hier een apart hoofdstuk over heb geschreven. Daarin leer je hoe wat afleiding is en hoe je dit kunt voorkomen. Ik geef je tips uit de praktijk: hoe zorg je voor focus op school?

Ten slotte pak ik uitstelgedrag aan en leer ik je hoe je je aan je planning kunt houden.

E-book Plannen voor leerkrachten
Voorbeeld oefening

Met oefeningen

Bij verschillende paragrafen staan oefeningen die je direct kunt doen om beter te leren plannen, meer focus te krijgen en dus je taken op een fijne manier gedaan krijgen.

E-book Plannen voor leerkrachten
Voorbeeld bijlage

Nieuwe webshop

Ik heb sinds dit project een nieuwe webshop waar je veel makkelijker kunt bestellen en afrekenen. Je kunt naar de winkel gaan, maar ook direct naar het e-book om te bestellen.

Winkel E-book Plannen voor leerkrachten