Een krokodil in het bad! WIN

Een krokodil in het bad! WIN

Vandaag, speciaal voor de start van de Kinderboekenweek een boek Gi-Ga-Groene verhalen: Een krokodil in het bad. Leuk voor op school, want het zijn verhalen van verschillende auteurs en voor verschillende leeftijden. Je kunt het winnen.

Een krokodil in het bad! WIN

Een krokodil in het bad is een verhalenbundel speciaal voor de Kinderboekenweek 2022. Met verschillende auteurs, zoals Paul van Loon, Selma Noort, Pim Lammers en Harmen van Straaten. Wat doe je… als er een krokodil in het bad zit en niemand het mag weten? Zoals bij het eerste verhaal van Paul van Loon. Als je vader per ongeluk de hamster opzuigt? Als je ouders doodsbang zijn voor spinnen, terwijl dat juist jouw favoriete dieren zijn bij het verhaal van Maren Stoffels? Als je wordt achtervolgd door monsterwespen? En wat doe je als je op safari een boze olifant tegenkomt? Of als je een levensgevaarlijke slang laat ontsnappen bij Annet Jacobs? Allerlei spannende en grappige verhalen rond de natuur.

Bekijk het boek hier.

Bekijk ook de interviews met de auteurs.

Een krokodil in het bad

Wat vind ik?

Ik vind het een ideaal voorleesboek voor in de klas, met telkens een ander verhaal over de natuur. Het ene verhaal leest makkelijk weg, het andere verhaal is wat langer, maar die afwisseling vind ik juist leuk. Voor ieder wat wils. De illustraties vind ik persoonlijk wat te moeilijk voor kinderen, maar daar denken sommige kinderen vast anders over. De verhalen zijn zeker grappig én spannend.

Het boek is geschikt vanaf groep 4, voor kinderen die al aardig kunnen lezen. De meeste verhalen vind ik meer geschikt vanaf 8 of 9 jaar.

Win

Je maakt kans op een exemplaar van dit boek. Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Nog deze week mail ik de winnaar, vanwege de Kinderboekenweek.

Er staat een affiliate link in dit blog.