Een verrassing voor Kikker - WIN

Een verrassing voor Kikker – WIN

WIN! Even een lekker positief boek in deze bizarre dagen van het Corona virus. Kikker is fijn, zeker nu in deze grote kartonversie van het boek Een verrassing voor Kikker – naar Max Velthuijs.

Een verrassing voor Kikker

Rat is op reis geweest en heeft een cadeautje meegenomen voor Kikker. Maar hij kan het niet eten. Wat is het dan wel? Het blijkt in de grond te moeten en dat je moet wachten op het voorjaar, maar dan gebeurt er nog niks… Kikker gaat elke dag kijken, hij moet wel echt lang wachten, totdat op een dag… Hij nodigt al zijn vrienden uit om te komen kijken.

Bekijk het boek hier

Wat vinden wij?

Als eerste ben ik altijd heel blij met grote kartonnen boeken. Lekker stevig voor kleine grijpgrage handjes en mooie grote platen zodat de kinderen het goed kunnen zien, ook in een groep. Het verhaal is helemaal naar de stijl van Max Velthuijs geschreven en geïllustreerd. Onze dochter van twee is helemaal weg van Kikker, ze vindt alle boeken leuk! Dit verhaal is wellicht nog wat moeilijk te begrijpen voor jonge kinderen, maar zeker heel geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Een verrassing voor Kikker - WIN

Thema lente

Dit boek is natuurlijk ideaal voor thema lente. Thuis zullen we ook zaadjes zaaien met wilde bloemen voor de bijen, maar ook bloembollen planten waar mooie bloemen uit kunnen bloeien. Dit is zo leuk om samen te doen, zeker in deze tijd! Dat kan in je tuin, maar ook in een pot op je balkon.

Een verrassing voor Kikker – WIN

Ik heb hier thuis nog een exemplaar liggen dat ik naar je op kan sturen. Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen met de winactie. Maandag 6 april mail ik de winnaar.

 

Kinderboeken Een verrassing voor Kikker van Max Velthuijs