Wat gaat een normale lesdag toch snel. Ik bedoel, wat gaat een lesdag eigenlijk snel. Want wat normaal is, is natuurlijk ook een discussie waard. Wellicht voor een andere keer. Voor je het weet staan de ouders weer voor je neus om hun kroost op te halen. En dat doen ze vroeg, die ouders. Het is net of ze hun kids erg gemist hebben, zo staan ze voor je klaslokaal op hun horloges te kijken. Oke, ik geef eerlijk toe, ik ben vaak te laat. Meteen een handige tip: zet de klok in je klas een paar minuten voor, zo ben je altijd op tijd!

Vandaag was weer zo’n snelle dag. Maandag begin ik altijd heel fijn met de gym. Meteen rennen, vliegen, vallen en weer opstaan, zowel binnen als buiten. Na de gym in de kring en eten, we zijn klaar voor een nieuwe week.

Altijd ben ik benieuwd wat deze week weer brengt. Spannende lessen, die de kinderen echt verder brengen? Dat hoop ik te bereiken. Kapotte lippen en knieeen, meestal door een ruzietje, komen er tussendoor. Het houdt het leven als juf in de onderbouw spannend.
En die juf, dat ben ik; Maike Westland, 26 jaar, werkend op een school in Zuilen, Utrecht. Ik werk full-time als juf van groep 1/2, dit jaar voor het eerst, lekker spannend!

In dit blog hoop ik jullie mee te laten genieten van mijn ontwikkelingen als juf en alle leuke en wellicht spannende bezigheden van mijn klas.


Lees vorig bericht:
jufmaike.nl!

www.jufmaike.nl is daar. Mijn eerste website. Je kunt al over mij lezen in het kopje 'over mij'.

Sluiten