Er zit een Draak in je boek: winactie

Er zit een Draak in je boek: winactie

Er zit een Draak in je boek is een leuk interactief verhaal voor jonge kinderen. Je moet als lezer draaien, brandjes blussen en blazen. Nu geen monster, maar een draak in je boek dus! Win een exemplaar.

Er zit een Draak in je boek

O nee, er zit nu geen monster, maar een draakje in je boek! Hij is heel schattig, maar kan wel vuurspuwen. Het ei komt uit in je boek. En door het kietelen van zijn neusje, moet hij niezen én spuwt hij vuur. Jij moet als lezer helpen om het brandje te blussen. Dat gaat eerst mis waardoor de brand steeds groter wordt. Gelukkig kun je je fantasie gebruiken en komt het toch nog goed.

Er zit een Draak in je boek: winactie

Wat vind ik?

Het is een schattig boek voor jonge kinderen, vooral geschikt voor kinderen van 3 en 4 jaar. Onze zoon van 5 vindt het leuk dat er vuur en een waterballon in het boek voorkomen. Maar de rest van het verhaal vond hij al wat  saai. De illustraties zijn dan ook geschikt voor jonge kinderen. Je kunt het boek voorlezen aan kinderen die mee kunnen doen met de interactieve opdrachten, zoals aai het neusje maar. Dus sommige kinderen van 2 zullen het ook zeker al leuk vinden!

Win!

Je kunt een exemplaar winnen! Leuk voor de peutergroep of thuis. Zet hieronder een reactie (op de site dus) als je mee wilt doen.

Koop het boek in de boekhandel of hier.

Er zit een draak in je boek