Even voorstellen: Ellen!

We hebben een nieuwe toevoeging aan het bloggersteam! Ellen doet de verkorte opleiding van de Pabo (heb ik ook gedaan) en is alleenstaande moeder. Ik zie er naar uit om te lezen hoe zij alle ballen in de lucht houdt. Ze stelt zichzelf voor. 

Bloggen

Als ik even niets te doen heb, of als ik heel veel te doen heb maar me er even niet toe kan zetten, doe ik een rondje langs mijn favoriete blogs. Voor inspiratie, om even te lachen, of om iets te leren. Juf Maike zit altijd in dat rondje. Toen ik zag dat ze op zoek was naar gastbloggers kroop ik dan ook meteen in de pen! (wat een oude uitdrukking he.. ‘beklopte ik meteen mijn toetsenbord’ zou de moderne variant zijn.) Gelukkig bleek Maike net zo enthousiast als ik – en mag ik me met trots vanaf nu gastblogger noemen.

Wie ben ik?

Een mooie aanleiding om me aan jullie voor te stellen dus. Bij deze: Ik ben Ellen! Aangenaam. Ik ben 33 jaar, ik woon in een klein dorpje vlakbij Zutphen, in het prachtige oosten van het land. Daar woon ik samen met mijn zoon Joris. Joris is vijf, en fantastisch.
Ik ben alleenstaande moeder en juf in wording. Via een versneld traject aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verwacht ik volgend jaar mijn pabo diploma te behalen. Tijdens mijn stages ben ik erachter gekomen dat ik ontzettend gelukkig word van kleuteronderwijs.

En nu schrijven

In de tussentijd schrijf ik graag. Dat doe ik op mijn eigen site, maar vanaf nu ook voor Juf Maike. Ik hoop dat ik een inspiratie kan zijn voor anderen, dat ik af en toe een glimlach aan een dag kan toevoegen en dat ik mijn passie voor de ontwikkeling van kinderen en voor onderwijs kan overdragen aan anderen.

Ik zou het vooral ook heel leuk vinden om met jullie in contact te komen, dus voel je altijd vrij te reageren op mijn blogs en laat het me ook vooral weten als je leuke ideeën hebt om uit te proberen of om over te schrijven!

Ik kijk uit naar het schrijven, hopelijk kijken jullie uit naar de blogs!

Bekijk het team van bloggers.

BewarenBewaren

BewarenBewaren